Pereiti į pagrindinį turinį

Pavydi amerikietė mėgino sukapoti savo draugą samurajų kardu

2018-03-08 09:09

Emily Javier iš Vašingtono pateiktas kaltinimas pasikėsinimu nužudyti savo draugą, kurį ji mėgino sukapoto samurajų kardu. Tokiam žingsniui mergina ryžosi, kai savo vaikino telefone rado pažinčių programėlę „Tinder“, o dušo kabinoje - kitos moters plaukų, rašo portalas „Buzzfeed“.

Pixabay nuotr.

Policijai paskambino pati mergina. Ji pareiškė kirtusi savo draugui kardu. Pareigūnams atvykus į incidento vietą, visa kruvina E. Javier stovėjo pievelėje prie namo, o 29 metų Alexas Lovellis gulėjo miegamajame su daugybe žaizdų. Pasak pareigūnų, miegamojo sienos buvo aptaškytos krauju.

Mergina paaiškino įtarusi savo draugą neištikimybe. Jo telefone buvo pažinčių programėlė, nugara buvo sudraskyta, o dušo kabinoje ji aptiko svetimų rudų plaukų. E. Javier planavo žmogžudystę kelias dienas. Mergina nusipirko samurajų kardą, jį paslėpė, o kai A. Lovellis užmigo, kelis kartus jam smogė šiuo ginklu.

Policijos atstovai pranešė, kad nukentėjusysis dabar gydomas ligoninėje. Anot pareigūnų, mergina ketina nužudyti savo draugą, o paskui nusižudyti ir pati. Šiuo metu ji suimta.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų