Pensininkui trūko kantrybė: paplūdimyje nušovė prieš moterį lytinę aistrą tenkinusį iškrypėlį

  • Teksto dydis:

Prancūzijos nudistų paplūdimyje savaitgalį 76 metų pensininkas nušovė pusamžį vyrą, tenkinusį savo lytinę aistrą, rašo „Daily Mail“.

46 metų ekshibicionistas buvo nušautas šeštadienio rytą „La Mama“ paplūdimyje. Kaip teigiama, prieš nelaimę jis įžeidinėjo poilsiautojus, o paskui atsisukęs į moterį ėmė masturbuotis.

Tada čia buvęs pensininkas neiškentė – išsitraukė medžioklinį šautuvą ir paleido į iškrypėlį mažiausiai tris šūvius, kurių vienas pataikė tiesiai į krūtinę.

Atvykę medikai konstatavo ekshibicionisto mirtį. Senolis šaulys neneigė, kad iškrypėlį nušovė jis ir iš karto pasidavė pareigūnams. Įsitikinus, kad jis pakaltinamas, pensininkas buvo sulaikytas.

Kaip teigiama, 46-erių vyrą jis nušovė iš legaliai laikomo ginklo, tačiau senoliui buvo draudžiama jį neštiotis į viešąsias vietas. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pareigūnai aiškinasi aplinkybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne pd'Rąstas \\\\\..../////

ne pd'Rąstas \\\\\....///// portretas
Po šios pamokos,gal susimatys "mūsų" p'Ydarai.

nu

nu portretas
kai du gejai eidami vienas kita glamoneja tai viskas normalu o kai zmogus pats save glamoneja tai jau iskrypimas nors abiem atvejais rezultatas tas pats.

Irgi idomu

Irgi idomu portretas
Idomu kokia Valinsko nuomone? Jis gi prisipazino esas P.Y.D.A.R.A.S...05.20.2022 15min
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių