Po gyvybių pareikalavusios avarijos Graikijos policija surengė kratą traukinių stotyje

Policija penktadienio rytą surengė kratą Graikijos Larisos traukinių stotyje, vykdydama tyrimą dėl dviejų traukinių susidūrimo, per kurį žuvo mažiausiai 57 žmonės, naujienų agentūrai AFP sakė policijos atstovas.

„Policija paėmė... visus dokumentus, kurie gali padėti tyrimui“, – sakė atstovas spaudai, Graikijoje didėjant pykčiui dėl antradienio vakarą įvykusios avarijos.

Vienas teisminis šaltinis AFP sakė, kad tarp konfiskuotų daiktų buvo garsinės medžiagos, dokumentų ir kitų įrodymų.

Šaltinis nurodė, kad tyrimo tikslas yra „esant būtinybei iškelti baudžiamąją bylą bendrovės vadovybės nariams“, turėdama omenyje Graikijos geležinkelių operatorių „Hellenic Train“.

Anot šaltinio, konfiskuoti dokumentai „gali padėti aiškiau išnagrinėti bylą ir numatyti baudžiamąją atsakomybę“.

„Hellenic Train“ buvo įkurta, kai prieš penkerius metus valstybinė Graikijos geležinkelių operatorė „Trainose“ buvo privatizuota ir parduota Italijos bendrovei „Ferrovie Dello Stato Italiane“.

59-erių Larisos stoties viršininkas yra kaltinamas nužudymu dėl neatsargumo.

Jo advokatas pranešė, jog jo klientas iš dalies pripažino savo atsakomybę dėl avarijos, tačiau pabrėžė, kad incidentą lėmė ir kiti veiksniai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kqas daugiau kai spec t blogi kaimynai tai gali ir turkai arba ju vardu zydai juk tie turi patirties jei pastate zydklouna pries rusus ir finansuoja irgi ne pati jav bet ten isikure zydbankiai ir darosi aisku kas kam neityko panasiai kaip orbanas kurio gyvybe kabo ant plauko pan kaip Trumpo ???===
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių