Po pranešimų apie atakuotą rusų lėktuvą – sulaikyta mergina, apieškoti gyventojai

  • Teksto dydis:

Baltarusijoje esančioje Mačiuliščių gyvenvietėje, kur, kaip pranešta, baltarusių partizanai susprogdino Rusijos lėktuvą, pareigūnai sulaikė merginą, rašo belsat.eu.

Tiesa, dar nežinoma, ar tokių veiksmų – sulaikyti Kristiną Maksimenko, imtasi reaguojant į vasario 26-osios įvykį aerodrome.

Baltarusijos pasieniečiai taip pat yra įpareigoti atidžiau kontroliuoti išvykstančius iš šalies. Tyrėjai vaikščiojo po namus Mačiuliščių gyvenvietėje bei tikrino automobilius.

Primename, kad Baltarusijos opozicija, įsikūrusi užsienyje, sekmadienį pranešė, kad netoli sostinės Minsko esančiame aerodrome partizanai sunaikino Rusijos lėktuvą.

„Partizanai... patvirtino sėkmingą specialiąją operaciją, kurios tikslas – susprogdinti retą Rusijos lėktuvą Mačuliščių aerodrome netoli Minsko“, – tviteryje rašė artimas opozicijos lyderės Sviatlanos Cichanouskajos patarėjas Franakas Viačorka.

„Tai sėkmingiausia diversija nuo 2022-ųjų pradžios“, – pridūrė jis.

Jis teigė, kad operaciją atlikę du baltarusiai naudojosi dronais ir pridūrė, kad jie jau išvyko iš šalies ir yra saugūs.

F. Viačorka nenurodė, į kokį Rusijos lėktuvą buvo nusitaikyta, tačiau sakė, kad jo vertė siekė 330 mln. eurų. Opozicijai artimos žiniasklaidos teigimu, tai buvo sekimo lėktuvas A-50.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blinda

Blinda portretas
Kai kažką panašaus Lietuvoje padarys rusai- jie bus ne partizanai,bet teroristai.....

Trolis

Trolis portretas
Kada žiniasklaida nustos kabinti makaronus lietuviams ant ausų o debiliukai nustos tikėti šia propaga

Rita - Kvaiša

Rita - Kvaiša portretas
Rašai bele rašyti ? Eik indu plauti ...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių