Rusijos kariai ragino žudyti ukrainiečių vaikus ir imti merginas į žmonas

  • Teksto dydis:

Rusijos neonacių DShRG „Rusich“ kovinis būrys, kovojantis Ukrainoje kaip Rusijos kariuomenės dalis, paragino nužudyti ukrainiečių vaikus ir atiduoti sugautas merginas savo kariams, rašoma UNIAN.

Taip teigiama rusų sabotažo ir puolimo žvalgybos grupėje „Telegram“.

Rusijos neonaciai sakė tikintys, kad visa „nebaltoji Ukrainos populiacija“ – mergaitės nuo dešimties metų ir berniukai nuo penkerių metų – „turi būti fiziškai sunaikinta“.

Likusius berniukus rasistai siūlo „išsilavinti janisarais“ Rusijos armijos gretose, o mergaites „po normalių žmonų kurso“ su „ne Rusijos Federacijos piliečių pasais“ atiduoti okupantams į žmonas.

„Tai yra demografinės problemos sprendimas“, – sakė neonaciai.

DShRG „Rusich“ anksčiau paskelbė instrukcijas, kaip žudyti karo belaisvius ir nuslėpti karo nusikaltimų pėdsakus. Po to „Telegram“ pradėjo blokuoti „Apple“ ekstremistų kanalą.

„Russia Today“ direktorius Antonas Krasovskis, kažkada laikęs save opozicionieriumi ir „geruoju rusu“, taip pat ragino žudyti ukrainiečių vaikus. Atsakydamas į tai, užsienio reikalų ministras Dmitrijus Kuleba paragino Vakarų šalis uždrausti Kremliaus propagandos transliavimą.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeDShRG Rusichrusijos kariuomenėneonaciai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių