Koncerte, kuriame buvo ir V. Putinas, apsilankiusi patriotė virto rusofobe: „Padėkit!“

  • Teksto dydis:

Rusų tinklaraštininkė puolė į isteriją, kai kažkas kažkaip gavo jos paso duomenis ir prisiėmė daugybę paskolų. Gali būti, kad šio nusikaltimo auka tapo dėl to, kad labai viešai deklaravo savo džiaugsmą dėl Ukrainos teritorijų aneksijos.

Rusijos patriotės transformacija į „rusofobę“ įvyko naktį iš rugsėjo 30 į spalio 1 d. Po koncerto Raudonojoje aikštėje, kur V. Putinas tris kartus bandė sušukti „Ura!“ Ukrainos teritorijų aneksijos proga, mergina gėrė šampaną už „šviesią lyderiaujančios šalies ateitį“. Ji prieš save jau regėjo naują pasaulio tvarką: „Dabar visi šoks pagal mūsų melodiją! Pagal mūsų!.. Tapome didesni, geresni, stipresni. Ir tai tik pradžia.“

Filmuotą medžiagą paskelbė „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“:

Tačiau kelias į šios rusės „šviesią ateitį“ baigėsi greičiau nei po 24 valandų. Jau spalio 1 dieną ji socialiniame tinkle pasirodė be makiažo ir rėkė, kad negali būti patriotė, nes Ukraina „nutekino“ jos paso duomenis.

„Tai aš savo šalyje visiškai neapsaugota?! Kažkas ateina ir išrašo tūkstantį mikrokreditų pagal mano paso duomenis?! Mano sąskaitos įšaldomos, o man imamas kreditas po kredito!“ – plūdosi mergina.

Ji teigė, kad jai niekas nepadeda.

„Padėkit! Jie atsiunčia man laišką, kuriame mane pasiunčia tiesiogine to žodžio prasme! Kaip aš galiu būti patriote?! Kokią tiesą aš čia turiu kalbėti?!“ – šūkavo mergina.

Ji teigia, kad būtent ukrainiečiai jos vardu prisiėmė paskolų, bet, paprastai tariant, ji tiesiog tapo nusikaltimo auka. Tikėtina, kad dėl to, kad viešai džiaugėsi V. Putino nusikaltimais prieš Ukrainą.


Šiame straipsnyje: karas Ukrainojerusofobėnutekino duomenisinfluencerėpalaikė Rusiją

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių