Pereiti į pagrindinį turinį

Rusijos politikas V. Žirinovskis paguldytas į ligoninę dėl sunkios formos COVID-19

2022-02-09 14:44

Rusijos ultranacionalistinės Liberalų demokratų partijos (LDPR) lyderis Vladimiras Žirinovskis paguldytas į Centrinę klinikinę ligoninę (CKL) Maskvoje dėl koronaviruso, jo plaučiai stipriai pažeisti, naujienų agentūrai „Interfax“ trečiadienį pranešė gerai informuotas šaltinis.

Vladimiras Žirinovskis
Vladimiras Žirinovskis / Scanpix nuotr.

„Vladimiras Volfovičius dabar yra CKL dėl koronaviruso“, – sakė šaltinis, pavadindamas V. Žirinovskį vardu ir tėvavardžiu.

Paprašytas pakomentuoti socialiniame tinkle „Telegram“ pasirodžiusius pranešimus, kad V. Žirinovskiui liga pažeidė 50–75 proc. plaučių, šaltinis atsakė: „Taip, plaučių pažeidimai rimti.“

„Vladimiras Volfovičius dirba su dokumentais. Jis jaučiasi normaliai“, – trečiadienį paaiškino LDPR frakcijos Valstybės Dūmoje pavaduotojas Vladimiras Vlasovas.

Tačiau paprašytas patikslinti, kur šiuo metu yra partijos lyderis, V. Vlasovas nieko neatsakė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

Pastaruoju metu V. Žirinovskis, turintis kontroversiško ir į konfliktus linkusio politiko reputaciją, nedalyvaudavo viešuose renginiuose. Jis nesireiškė ir partijos susirašinėjimo kanaluose.

Valstybės Dūmoje vasario mėnesį dėl koronaviruso bangos suplanuota tik viena vadinamoji plenarinė savaitė, prasidėsianti nuo ​​vasario 14 dienos. Dabar dauguma deputatų dar yra savo regionuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų