Rusijos propagandistas televizijos laidoje netikėtai prabilo apie karą: draugai, ar mums to reikia?

  • Teksto dydis:

Rusijos propagandinio politinių pokalbių šou eteryje vienas iš svečių pateikė „tikrąją pergalės prieš Ukrainos pajėgas kainą“.

Į propagandinės pokalbių laidos „Susitikimo vieta“ studiją pakviestas „ekspertas“ Borisas Nadeždinas netikėtai rusams paaiškino, kad už patriotų, kurie pritaria karui, žodžių apie Kyjivo ir Charkivo užėmimą slypi šis tas, ko daugelis nesupranta.

Pavyzdžiui, automatiškai reikėtų skelbti „tikrąją mobilizaciją šalyje“. Jis perspėjo, kad propagandos ambicijos Rusijai kainuos milijonus vyrų gyvybių, uždarys sienas ir privers ekonomiką dirbti karui. O rezultatas bus didžiulių Ukrainos miestų pavertimas griuvėsiais su šimtais tūkstančių aukų.

„Ar jūs to norite? Žinoma, galima laimėti. Bet tada visavertis karas, baisios aukos, siaubingas sunaikinimas. Klausykite, draugai, ar mums to reikia?“, klausė Nadeždinas.

Vedėjai ir kiti laidos dalyviai nepritarė „eksperto“ požiūriui, kuris taip pat perspėjo, kad „laikas veikia prieš Rusiją“. O kai jis pradėjo sakyti, kad rusai iki 40 metų amžiaus netiki Rusijos propaganda, buvo nutildytas.


Šiame straipsnyje: propagandatelevizijatransliacijakaras UkrainojeRusija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių