Šaltinis: princo Harry susitaikymas su karališkąja šeima galėtų įvykti iki karūnacijos

Britų princas Harry (Haris) ir Jungtinės Karalystės karališkoji šeima galėtų susitaikyti iki karaliaus Charleso III (Karolio III) karūnavimo gegužę, teigiama šeštadienį paskelbtame pranešime.

Šis pranešimas pasirodė po to, kai šią savaitę buvo oficialiai išleista princo Harry memuarų knyga „Atsarginis“ (Spare).

Karaliui artimas šaltinis, kuris taip pat pažįsta Harry ir jo amerikietę žmoną Meghan (Megan), laikraščiui „The Sunday Times“ sakė manantis, kad susitikimas įvyks artimiausiais mėnesiais prieš gegužės 6 dieną numatytą Charleso III karūnavimą.

„Prireiks lankstumo iš visų pusių, bet tai galima padaryti, tai įmanoma išspręsti“, – savo internetinėje svetainėje paskelbtame pranešime laikraštis citavo šaltinį.

„Reikia, kad Harry būtų čia, kambaryje su karaliumi ir Velso princu, keliais kitais šeimos nariais, „savo žmonėmis“, kuriais jis pasitiki ir kurie jam visada atstoja nugarą, kad jis nematytų, jog yra užkluptas“, – pridūrė šaltinis.

Daug dėmesio sulaukusi knyga buvo išleista antradienį, drauge su ja pasirodė keturi reklaminiai interviu su princu.

Per pirmąją dieną Jungtinėje Karalystėje, Jungtinėse Valstijose ir Kanadoje parduota 1,4 mln. princo Harry atsiminimų knygos anglų kalba egzempliorių.

„Abi pusės turi iškelti rankas ir pripažinti, kad ne viską padarėme teisingai, daug ką padarėme blogai, ir turime jam pasakyti: „suprantame, kokį skausmą patyrei“. Karalius gali tai padaryti“, – pridūrė šaltinis.

Karališkoji šeima knygos nekomentavo.

„Ne visi čia elgiasi gerai. bet Harry turi sugebėti atsisėsti ir pasakyti: „mes irgi elgėmės blogai“. Tam reikia daug akademinio lankstumo, o tai Harry nelabai sekasi“, – nurodė šaltinis.

Harry teigė, kad jo brolis princas Williamas (Viljamas) jį fiziškai užpuolė per vieną ginčą 2019 metais bei pridūrė, kad norėtų susitaikyti su šeima, bet pirmiausia jam reikia „atskaitomybės“.

Šaltinis sakė, kad dabar lemiamas veiksnys yra laikas.

Kitas karališkasis informatorius pritarė, sakydamas laikraščiui, kad Harry ir Meghan, kurie 2020-aisiais pasitraukė iš karališkosios šeimos ir išvyko į Kaliforniją, turi būti pakviesti į Charleso III karūnavimą.

„Jei taip neįvyktų, įsiliepsnojusi brolių nesantaika taptų „cirku ir blaškymusi“, – pridūrė kitas šaltinis.

Knygoje Harry skundžiasi dėl elgesio su juo, kaip antruoju Charleso III ir velionės princesės Dianos sūnumi.

Knygoje jis taip pat išsamiai aprašo daugybę nuoskaudų, kurias patyrė po to, kai susižadėjo su Meghan, kuri taip pat ne kartą yra sakiusi, kad karališkoji šeima jos nepalaiko.

Dienraštyje „The Times“ paskelbta „YouGov“ apklausa parodė, kad dabar tik 24 proc. britų teigiamai vertina princą, nors prieš dešimtmetį šis skaičius buvo 80 procentų. 68 proc. respondentų jį įvertino kritiškai.

Apklausa parodė, kad tarp vyresnių nei 65 metų amžiaus žmonių Harry ir Meghan populiarumo reitingai buvo net prastesni nei kito nuvylusio princo – Andrew (Endriaus).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Hary buvo tas , mažas,, neklaužada,bet norint gyventi pagal nusistovėjusias normas reikėjo marčiai M. daugiau susipažinti su karališkasis ypatumais.Kas priimtina eiliniam amerikiečiui ,tas neleistina Rūmuose.Tuo ir išlaikoma tas karališkumas.Jos susitapatinimas su prince Diana buvo durys išvedusios Hary iš šeimos.

Anonimas

Anonimas portretas
Aš pasibaisėjęs esu kaip tokia karališka šeima atstūmė savo šeimos narį.Šeimose visko būna,brolis , brolį pažemino, negalėjo susitaikyti su jo sprendimų.Karališka šeima žemai puolusi, o geras paukštis savo lizdo neterše.Viskas pasirodo joje yra tas pats, kas kiekvienoje šeimoje ,jokio išskirtinumo nėra Manau seniai atėjo laikas karalių žlugimui,Užtenka garbinti tuos kurie to visiškai neverti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių