Siaubas: jauna moteris nuteista už tai, kad nusipjovė plaštaką dėl draudimo išmokos

Slovėnijoje teismas 22 metų moteriai skyrė dvejų metų laisvės atėmimo bausmę, pripažinęs ją kalta dėl mėginimo apgaulės būdu gauti draudimo išmoką už nupjautą plaštaką.

Tuo tarpu nuteistosios 30 metų partneriui, apkaltintam draugės kurstymu imtis apgaulės, Liublianos apygardos teismas penktadienį skyrė trejų metų laisvės atėmimo bausmę, pranešė šalies naujienų agentūra STA.

Šeštadienį dar nebuvo žinoma, ar savo kaltės nepripažinusi pora apskųs nuosprendį.

Nuteistoji Julija Adlešič buvo sulaikyta praėjusių metų pradžioje už tai, kad, kaip įtariama, diskiniu pjūklu tyčia nusipjovė plaštaką, kad gautų beveik 400 000 eurų draudimo kompensaciją.

Manoma, kad moteris kartu su kitais trimis asmenimis suplanavo įvykį šių metų pradžioje netrukus po to, kai grupė pasirašė gyvybės ir traumų draudimo sutartis su penkiomis skirtingomis draudimo kompanijomis.

Policijos duomenimis, moteris tikėjosi gauti apie 380 tūkst. eurų kompensaciją ir maždaug 3 tūkst. eurų mėnesines išmokas visą gyvenimą.

Policija pranešė, kad įtariamieji tyčia paliko plaštaką, nepaimdami jos į ligoninę, tikėdamasi gauti tris kartus didesnę kompensaciją už nepataisomą negalią, atsiradusią, pasak nukentėjusiosios, dėl nelaimingo atsitikimo.

Visgi pareigūnai spėjo laiku surasti plaštaką, o sostinės Liublianos ligoninės gydytojai sugebėjo ją prisiūti.

Vidutinės mėnesinės grynosios pajamos Slovėnijoje siekia apie 1 tūkst. eurų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilietis

Pilietis portretas
Norėtųsi paklausti žurnalistų ,ar būtinybė tokias nesąmones rašyti..Juk tai nesveiku žmonių elgesys.Net nemačiau as šio straipsnio ,uzteko jo pavadinimo.Juk tokius dalykus daro psichiniai ligoniai. Lietuvoje irgi teko girdėti, kaip buvo atkurta nepriklausomybė Lietuvoje, neteko darbo žmogus ir ka matote, pasidarė invalidumą suzalodamas save.Tai Štai kokios pasekmės, tos laisvos šalies.Nereikia nei užsienio ,pašonėje vyksta. Išgyventi ir gyventi juk reikia.Nedaro garbes tokiai šaliai,tokie dalykai.

prie ko priveda pinigu manija LIGA dvasios,

prie ko priveda pinigu manija  LIGA dvasios, portretas
ka daro pinigai,pasaulis issigime,tik pinigai,pinigai,neber protingu,mastanciu ,tik vogti,kariauti,zudyti,sukciauti,nebereikalo visata sukilo pries zmones,eina pasaulio valymas,naikinimas nuo degradu,

Edgaras

Edgaras portretas
Pas mus tukstanti tik migrantai ,,sugraibo",vietiniams beveikk nera sansu tiek uzdirbt. Neskaitant ,,prie lovio"
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių