Siaubas Lenkijoje: daugiau nei penkerius metus vyras kalino moterį kiaulidėje ir ją prievartavo

Vienas vyras Lenkijoje daugiau kaip penkerius metus laikė moterį kiaulidėje ir ją kankino.

Naujienų stotis „Polsat News“, remdamasi prokuratūra, pranešė, kad 35 metų vyras kaltinamas ypatingu žiaurumu. Jis kaltinamas penkeriais metais jaunesnę moterį kankinęs fiziškai ir psichiškai bei ją prievartavęs.

Moteriai, be kita ko, buvo apribota prieiga prie vandens ir higienos prekių. Jei bus nuteistas, vyrui iš Gaikio kaimo netoli Glogovo gresia iki 25 metų kalėjimo.

Prokurorė stočiai sakė, kad į institucijas kreipėsi ligoninė. Moteris buvo atvežta į kliniką dėl išnarinto peties, tačiau ankstesnių jos sužalojimų mastas šokiravo medikus. Pasak „Polsat News“, moteris prieš kurį laiką ligoninėje pagimdė kūdikį, kuris buvo atiduotas įvaikinti.

„Negalėjau gydytojams pasakyti teisybės, bijojau, nes jis grasino, kad bus dar blogiau, jei skųsiuosi“, – vietos žinių portalui „Myglogow.pl“ sakė 30-metė. Tyrimas tęsiamas.

Portalo duomenimis, moteris su vyru susipažino internetu. Gaikio kaimas yra už beveik 90 km į šiaurės vakarus nuo Vroclavo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

2>Anonimas

2>Anonimas portretas
rašė- ,,.medikai manau turėjo pranešti mano nusiskundimus policijai...'' O pati nesusipratai KREIPTIS į policiją ??? Kažkokios pievos... :)

Anonimas

Anonimas portretas
Tokius išgamas šaudyti reikia ,tai nesveikas gyvulys ant dviejų kojų.

Anonimas

Anonimas portretas
Mano vyras su savo kurvom mane žudo kitaip.Jus sake padarys daržovę is mane.Tos prostitutės,atleiskite negaliu gražiau rašyti,nes skauda širdį labai.,perka kažkokius vaistus ,leidžia i kojos kraujagyslę.,ar tsi nuo nejautros,esme tą kad skundžiausi šeimos gydytojai,ji netiki nors mato adatos dūrius kojos kraujagyslėse,netoli čiurnos sąnario.Skausmsi būna baisus ,kreipiausi i medicinos teismo ekspertus ,j8e mate tuos durius ir sake kad tai ne vieno žmogaus ,tai specialisto adatos durisi, pradžių padaryti kraujo tyrimą,sakiau moku pinigus darikyte,sake reikia policijos siuntimo.Vienu žodžių tai ne viskas,tai tik dalis kas vyksta o pagalbos negaliu gauti.Duevo medžiu kad nepadarytų kraujo užkrėtimo.Nereikia Lenkijos , Lietuvoje manau baisesniu dalykų yra.O medikai manau turėjo pranešti mano nusiskundimus policijai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių