Siaubinga avarija Vokietijoje: žuvo septyni žmonės – vienas vairuotojas sudegė

  • Teksto dydis:

Baisi avarija Tiuringijoje – žuvo septyni, iš jų – penki devyniolikmečiai. Jie vyko vienu automobiliu. Dar vienas žmogus – 60-metis vairuotojas – sudegė. Trys žmonės sužeisti, jie guli ligoninėse. Tiriama, kaip įvyko avarija. Žinoma tik tiek, kad susidūrė trys automobiliai, vienas iš jų išvažiavo prieš eismą, praneša LNK.

Avarija įvyko kelyje, kur yra ilgas posūkis. Kelyje – po vieną eismo uostą kiekviena kryptimi. Dėl avarijos kelias buvo ilgą laiką uždarytas.

Policijos atstovė komentavo, kokie turimi pirminiai avarijos duomenys,.

„Šiuo metu yra septyni žuvę žmonės, vienam avarijos dalyviui vis dar gresia pavojus gyvybei. Tokio masto avarijos per visą mano karjerą dar nebuvę. Į avariją pateko trys automobiliai. Vienas jų išvažiavo prieš eismą ir susidūrė su kitais dviem. Šios po avarijos užsidegė. Viename automobilyje žuvo penki devyniolikos metų amžiaus jaunuoliai. Kitame automoilyje buvo du žmonės, keleivis sugebėjo išlipti. 60-metis vairuotojas sudegė. Prieš eismą išvažiavusiame automobilyje buvo trys vyrai. Vienas iš jų – 44-erių keleivis – žuvo, kiti du išvežti į ligoninę“, – tragiškos nelaimės detales atskleidė Nordhauzeno policijos atstovė France Topfer.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
kokiu velniu apduje laksto? kai ner proto tai nereik ir gyvybes ???n
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių