Siaubo filmą primenantis skrydis iš Londono: lėktuve – dūmų kamuoliai (vaizdo įrašas)

  • Teksto dydis:

Pirmadienį keleivių pilname kompanijos „British Airways“ lėktuve įvyko siaubo filmą primenantis epizodas – jame pasklido tiršti dūmai, žmonės gelbėjosi avariniu būdu, dar trys išvežti į ligoninę.

Beveik du šimtai žmonių buvo apimti baimės ir panikos, kai likus maždaug 10 minučių iki kelionės pabaigos lėktuvo salonas pradėjo skęsti dūmuose, jį staiga užliejęs smogas buvo toks tirštas, kad nesimatė net gretimose eilėse sėdinčių žmonių.

Užsienio žiniasklaida praneša, kad lėktuvas „Airbus A321“ iš Londono Heathrow oro uosto pakilo pirmadienį 15.10 val., juo 175 keleiviai skrido į pietinėje Ispanijoje esantį Valensijos miestą.

Stop kadras

Po incidento keleiviams buvo nurodyta ne tik pasilenkti kuo žemiau, kadangi ten oras švaresnis, bet ir pasinaudoti deguonies kaukėmis. Skrydžio palydovai žmonėms liepė vadovautis visomis saugumo instrukcijomis bei evakuotis avariniais išėjimais, o išlipus iš lėktuvo, bėgti kuo toliau nuo transporto priemonės.

Lėktuvą teko palikti avariniu būdu – pripučiamomis čiuožyklomis.

Stop kadras

Žmonės teigė, kad skrydis priminė siaubo filmą, nes aplinkui nieko nesimatė, ore tvyrojo tragiškas dvokas, o kai kurie keleiviai pradėjo dusti, springti.

Pasiekus žemę trys žmonės išvežti į gydymo įstaigą.

Stop kadras

Tik nusileidus paaiškėjo, kad šie dūmai buvo užlieję ir pilotų kabiną, tačiau tiksli priežastis, kodėl įvyko nelaimė, nebuvo pateikta.

Galiausiai, avialinijų atstovai atsiprašė keleivių už patirtus nepatogumus, oficialiame pranešime teigdami, kad dūmai salone pasklido dėl techninio gedimo.




NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Teks keleiviams ir už atrakcionus susimokėt.

Parasiutas

Parasiutas portretas
Košmaras su tomis avialinijomis.

Reporteris

Reporteris portretas
Matyt pora bamblių elektronines užsirūkė.... ..O Ką NEGALIMA!!!!???,?
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių