Pereiti į pagrindinį turinį

Širdis suvirpinęs kūdikio perdavimas kariams Kabulo oro uoste: kur dabar šis mažylis?

2021-08-23 20:41
DMN inf.

Praėjusią savaitę chaoso apimtame Kabulo oro uoste susirinkusieji galėjo matyti širdį veriantį vaizdą – motiną, per spygliuotą tvorą amerikiečių kariams perduodančią savo vaiką. Paaiškėjo daugiau detalių, kaip įvykiai rutoliojosi toliau, ir kur dabar yra mažylis.

Scanpix nuotr.

Kaip rašoma socialiniame tinkle „Twitter“, šeima amerikiečių karių paprašė, kad jų kūdikis būtų apžiūrėtas medikų. Suteikus medicininę pagalbą, dabar mažylis yra saugus savo artimųjų glėbyje. 

„Galiu patvirtinti, kad kūdikis yra su savo tėvu, oro uoste jis yra saugus. Tai yra puikus profesionalumo pavyzdys, kaip reaguojama į situacijas vykdant evakuaciją“, – sakė JAV jūrų pėstininkų atstovas majoras Jimas Stengeris.

Primename, kad vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip iš nerimastingai šurmuliuojančios minios iškilo moters rankos ir perdavė kūdikį už spygliuotos tvoros stovintiems kariams, paplito socialiniame tinkle „Twitter“.

Scanpix nuotr.

Juo pasidalijusi moteris rašė: „Plyšta širdis. Motina perduoda savo vaiką amerikiečių kariams. Tokiu būdu kūdikis galės būti evakuotas iš šalies ir apsaugotas nuo Talibano. Tikriausiai motina daugiau niekada nepamatys savo vaiko“.

Scanpix nuotr.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų