Šiurpą keliantis incidentas Londone: populiariame prekybos centre subadytas žmogus

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakaras Londone buvo neramus. Pranešama, kad prekybos centre „Westfield“ buvo peiliu užpultas žmogus, kaip praneša portalas anglija.today.

Nelaimė nutiko apie 19 val. vakaro, Vakarų Londone esančiame populiariame prekybos centre. Tuo metu jame buvo daugybė žmonių, kurie tapo įvykio liudininkais.

Skelbiama, kad apie 20 metų jaunam vyrui peiliu buvo durta net kelis kartus. Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai ir medikai skubiai suteikė pirmą pagalbą. Sunkiai sužeistas vyras buvo išgabentas į Vakarų Londono ligoninę. Kol kas nėra viešinama jo būklė ir jokia informacija apie sužeisto vyro tapatybę.

Žudiko paieškos Hammersmith, Fulham, Kensington ir Chelsea rajonuose vyko iki pat 7 valandos ryto.

Tai ne vienintelis užpuolimas peiliu tą dieną. Šeštadienį kiek po pietų peiliu užpultas žmogus buvo ir Rytų Londone, Whitechapel rajone. Po šio nusikaltimo sulaikyti du žmonės. Policija skelbia, kad Rytų Londone užpulto vyro būklė – kritinė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tina

Tina portretas
Jau cia toj Anglijoi 2metai gywenu ir wis neapsiramina tie babajai iswarytu wisus ir butu ramybe

Kuo ilgiau tęsis

Kuo ilgiau tęsis  portretas
visos nesąmonės - Breksitas, pabėgėliai, kvaili EP sprendimai, įtampa su RU, tuo daugiau silpnesnių žmonių protai neatlaikys.

monarchineavinlordziu banda

monarchineavinlordziu banda  portretas
prisileido juodasikniu ir arabu teroristu ir nezino ka daryti o ka scotlandjardas veikia tik rekia brexit ir nuo tos isterijos patys pasimete o gal tai i ju programa ieina ir tokiu budu nori visus ibaugint uztat nieko ir nedaro ir leidzia 1 kita naikinti?.........
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių