Sklinda gandai apie vis prastėjančią V. Putino sveikatą: valdžią perimtų moteris?

  • Teksto dydis:

Pasklidus gandams apie prastėjančią Rusijos prezidento Vladimiro Putino sveikatą, tapo žinoma, ką jis paskirs galimu savo įpėdiniu. Paaiškėjo, kad diktatorius pareigas ruošiasi perleisti vienai iš savo dukterų. O štai buvusiam prezidentui Dmitrijui Medvedevui jis sugalvojo kur kas mažiau malonią „staigmeną“, praneša UNIAN.

Šaltinių teigimu, V. Putinas ruošiasi D. Medvedevą padaryti atpirkimo ožiu. Teigiama, kad diktatorius jam pasiūlys ambasadoriaus postą vienoje iš Pietryčių Azijos šalių. Tačiau prieš tai D. Medvedevui gali tekti prisiimti visą atsakomybę už smukusius partijos „Vieningoji Rusija“ reitingus.

„Būtent iki šio rudens pabaigos, pagal V. Putino planus, „Vieningosios Rusijos“ reitingas kris ir bus prašoma naujo partijos lyderio. Visos apklausos parodys, kad Rusijos žmonės turi prašymą – jie nori moters lyderės“, – pranešama „General SVR“ telegrame.

V. Putinas tariamai ruošia vieną iš savo dukterų Jekateriną Tichonovą užimti partijos vadovo vietą. Pats diktatorius apsimes, kad pasitraukė iš valdžios. Teigiama, kad V. Putinas liks valstybės pirmininku ir toliau vadovaus šaliai, kol leis sveikata. 

Ši informacija Rusijos Federacijoje dar nepatvirtinta.


Šiame straipsnyje: Vladimiras PutinasVladimiro Putino dukrakaras UkrainojeDmitrijus Medvedevas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių