Sulaikyti lietuvio nužudymu įtariami londoniečiai

  • Teksto dydis:

Praėjus vos dienai po to, kai buvo pasiūlyta premija už informaciją apie lietuvio Oto Sarkaus žudikus, sulaikyti du įtariami asmenys.

Trečiadienį Londono policija informavo, kad sulaikytieji – 31 metų Deanas Adamsas ir 29-erių Deonas Brisportas. Abu vyrai, kaip ir Otas Sarkus, gyvena Rytų Londone.

Įtariamieji tą pačią dieną turėtų būti atvesti į Thames Magistratų teismą ir ten išgirsti kaltinimus žmogžudyste ir pasikėsinimu nužudyti.

Dar vienas sulaikytasis (28 m.) po apklausos paleistas į laisvę. 

20-metis lietuvis Newhame pašautas rugpjūčio 18-osios vėlų vakarą, jis po poros dienų mirė ligoninėje. Tada šaunamuoju ginklu sužeistas ir aštuoniolikos metų jaunuolis, kuris netrukus po įvykio rastas 238 maršruto autobuse netoli įvykio vietos, jo gyvybei pavojaus nėra.

Rugsėjo 14-ąją organizacija „Crimestoppers“ išplatino pranešimą, kad už informaciją, kuri padėtų surasti O. Sarkaus žudikus, siūlo 10 tūkst. svarų sterlingų. Kol kas nežinoma, ar būtent ši priemonė padėjo sulaikyti įtariamuosius. 

Pirminis šaltinis: https://www.anglija.today/nusikaltimai-ir-nelaimes/sulaikyti-lietuvio-nuzudymu-itariami-londonieciai?fbclid=IwAR3WUdIwPR1He2Icej93WDYCnD9BzPV9JXkevDwWs9XKFPXpm2FPOTQLwz8



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Narkomanu karas.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių