Šunys mirtinai sukandžiojo jauną moterį: tragedija įvyko kalbant telefonu su mama

  • Teksto dydis:

Ispanijos Zamoros miestas skelbia kelių dienų gedulą – šunys mirtinai sukandžiojo moterį, praneša LNK.

Penki šunys mirtinai užpuolė ir sukandžiojo jauną moterį.

„Jauna moteris ėjo pasivaikščioti. Kaip įprastai, kalbėjosi su mama telefonu. Moters mama papasakojo, kad moteris išgirdo artėjančius šunis, tada pokalbis nutrūko“, – sakė Roales del Pan apskrities meras David Garcia Montes.

Tarp moterį užpuolusių penkių šunų buvo ir mastifo veislės. Jie dažnai laikomi sarginiais šunimis, nemėgstančiais pašalinių žmonių. Šunų dresuotojai tikina, kad šis šuo prastai auklėjamas gali tapti ir agresyvus.

„Šiuo metu šunys kontroliuojami, identifikuoti. Dirba veterinarijos tarnybos. Ketiname išsiaiškinti, kokie jie buvo. Paskelbėme trijų dienų gedulą“, – sakė meras.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

 

Iš aukos motinos pasakojimo aišku, kad tragedija įvyko akimirksniu. Išgirdusi puolimo garsus, žuvusios moters motina dar spėjo iškviesti pagalbos tarnybas, kurios ją ir rado.

„Su avimis buvo penki piemenų šunys. Nežinome, kodėl jie ją užpuolė. Jie nesuteikė galimybės merginai pabėgti“, – kalbėjo David Garcia Montes.

Įvykio aplinkybės tiriamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko

Nieko portretas
neaisku is teksto! Ispanijoje suns nei pavedziosi kur nori,nei paleisi. Panasiau butu,jei ivykis butu Turkijoje.

Prie ko cia Mastifas?

Prie ko cia Mastifas? portretas
Uzpuiole 5 sunys, bet kazkodel kaltas 1 Mastifas. Mastifai ypac protingi sunys, niekada nepuls zmogaus be reikalo, nebent savoje aptvertoje teritorijoje. Kalti piemenys, kurie paleido sunis be prieziuros, o ne sunys, bet atsakys sunys savo gyvybe. Gal tuos piemenis reiktu bent pasodinti i narva, jeigu jau negalima ju uzmigdyti?

To Oi

To Oi portretas
"Šuo žmogaus draugas ?! Nejaugi ?! Kas ir kada pasakė šią nesamonę ?! Ne vieną žmogų šie "draugai" sukandžiojo, sudraskė, nuvarė į kapus. Durnystė laikyti namuose šias lojančias bjaurybes" Čia jūs turit galvoje savo vaikus?
VISI KOMENTARAI 24

Galerijos

Daugiau straipsnių