Pereiti į pagrindinį turinį

Sužinoję apie lietuvio santykiavimą su moters lavonu, kaliniai įsiuto: advokatė bijo dėl jo saugumo

2024-08-21 17:16
DMN inf.

Lietuvis Ernestas Juška, Jungtinėje Karalystėje kaltinamas moters nužudymu ir santykiavimu su jos lavonu, trečiadienį pasirodė Meidstono karūnos teisme, skelbia „KentOnline“.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Scanpix nuotr.

Trumpame posėdyje jis dalyvavo per nuotolį vaizdo ryšiu iš kalėjimo, kuriame yra sulaikytas. Kitas posėdis byloje numatytas rugsėjo 11 dieną, o teismo procesas, kaip teigiama, turėtų prasidėti vasario 3 dieną ir truks iki trijų savaičių.

Tikimasi, kad kitame posėdyje E. Juška pasirodys realiai, o ne nuotoliu.

Lietuvio advokatė Melanie Krudy teisėjui sakė, kad baiminasi dėl savo ginamojo saugumo. Esą todėl, kad kai kiti kaliniai, sužinojo, kad lietuvis – šiame kalėjime, kilo sujudimas, ypač dėl to, kad jis kaltinamas lytiniais santykiais su moters lavonu.

Rugpjūčio 17 dieną 20-metis E. Juška buvo suimtas, kai į įvykio vietą pagal iškvietimą dėl triukšmo atvykę medikai ir pareigūnai konstatavo 39-erių Ninos Denisovos mirtį. Moters, turinčios Lietuvos pilietybę, lavonas su durtinėmis žaizdomis buvo rastas Dartforde esančiame name ankstų šeštadienio rytą.

E. Juška kaltinamas nužudęs N. Denisovą ir lytiškai santykiavęs su jos lavonu. Kaip teigiama, jie su auka buvo pažįstami.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
kaliniai įvykdys teisingumą

apvalydami žemę nuo nekrofilų
0
0
Visi komentarai (1)

Daugiau naujienų