Švedijos policija Stokholmo apylinkėse konfiskavo didelį kiekį narkotikų

Švedijos policija ketvirtadienį pranešė, kad Stokholme konfiskavo apie 500 kilogramų narkotinių medžiagų, kurių bendra rinkos vertė siekia apie 80 mln. kronų (7,3 mln. eurų).

Buvo suimti trys vyrai, įtariami sunkiais nusikaltimais dėl narkotikų, susijusiais su šeštadienį policijos surengtu reidu Tiresės mieste, į pietus nuo Švedijos sostinės.

Policija pranešė, kad minėtoje susijusioje byloje atliko kratą vienuose namuose. Atlikus šį tyrimą pareigūnai nuvyko adresu Tiresės mieste, kur daugiabučio namo sandėlyje buvo rastas didelis kiekis narkotinių medžiagų.

„Tai labai didelis konfiskavimas“, – sakė Stokholmo miesto policijos viršininko pavaduotoja Susanne Wikland (Siuzan Vikland).

Pasak jos, konfiskuotieji 260 kg amfetamino yra didžiausias iki šiol sostinės teritorijoje paimtas šios narkotinės medžiagos kiekis.

Daugiau informacijos nepateikta.

Praėjusį mėnesį Stokholmo policija sulaikė 21 asmenį ir konfiskavo kokaino ir kanapių, kurių vertė gatvėje siekia nuo 50 iki 100 mln. kronų (nuo 4,6 iki 9,15 mln. eurų), taip pat septynis ginklus.

S. Wikland teigė, kad tai buvo „energingo darbo per ilgesnį laikotarpį“ rezultatas, ir pridūrė, kad prekyba narkotikais yra „didelė ir finansuoja rimtą organizuotą nusikalstamumą“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

:)))

:))) portretas
tai kad nuotraukoj tas kiekis ne toks jau didelis...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių