Pereiti į pagrindinį turinį

Tailande suimtas ispanų aktorių sūnus, įtariamas turistinėje saloje nužudęs kolumbietį

2023-08-08 17:11
BNS inf.

Tailando policija pranešė suėmusi dviejų ispanų kino žvaigždžių sūnų, įtariamą turistinėje saloje nužudžius ir į gabalus sukapojus kolumbietį chirurgą.

Danielis Sancho Bronchalo
Danielis Sancho Bronchalo / Scanpix nuotr.

Danielis Sancho Bronchalo (Danielis Sančas Brončalas) iš Pangano salos, kur buvo rasti Edwino Arrietos Arteagos (Edvino Arietos Arteagos) palaikai, buvo pervežtas į Samujo salą, kur jis laikomas, antradienį pranešė Surathanio provincijos policijos vadas Saranyu Chamnanratas (Saranjas Čamnanratas).

Pasak jo, „YouTube“ kanalą turintis virėjas apkaltintas tyčine žmogžudyste, už kurią gresia mirties bausmė, ir kūno slėpimu siekiant nuslėpti nužudymą.

Informacija apie nužudymą pasirodė praėjusią savaitę, kai Tailando žiniasklaida pranešė, kad Pangano saloje, garsėjančioje kasmėnesiniais „pilnaties vakarėliais“, esančiame sąvartyne rasti plastikiniai maišai su vyro, kurį policija vėliau atpažino kaip E. Arrietą Arteagą, kūno dalimis.

Policija teigė, kad po to, kai buvo rastos kūno dalys, D. Sancho Bronchalo atvyko pranešti apie dingusį asmenį ir vėliau buvo sulaikytas. Vėliau jis prisipažino nužudęs ir sukapojęs E. Arrietą Arteagą, o kūno dalis išmetęs į sąvartyną ir į jūrą, nors neigė, kad tai buvo iš anksto apgalvota, pridūrė policija. Šeštadienį Samujo provincijos teismas išdavė jo arešto orderį.

Paklaustas apie motyvą, S. Chamnanratas atsisakė jį detalizuoti, tačiau teigė, kad tai greičiausiai susiję su asmeniniais įtariamojo ir aukos santykiais. Tailando žiniasklaida citavo policijos pareigūnus, teigusius, kad į Tailandą atostogauti atvykęs D. Sancho Bronchalo pasakojo pareigūnams, jog juodu siejo romantiški santykiai ir kad jis bandė išsiskirti su auka, tačiau pastarasis nesutiko.

Tailando žiniasklaidos transliuotame saugumo kamerų vaizdo įraše, kuris, kaip pranešama, buvo padarytas likus dienai iki kūno dalių radimo, užfiksuota, kaip D. Sancho Bronchalo ir E. Arrieta Arteaga kartu važiuoja motociklu.

Regiono policijos viršininkas Surapongas Thanomchitas (Surapongas Tanomčitas) visuomeniniam transliuotojui „Thai PBS“ sakė, kad prieš E. Arrietos Arteagos mirtį D. Sancho Bronchalo buvo pastebėtas perkantis peilį, šiukšlių maišus ir valymo priemones.

Žiniasklaidos pranešimuose teigiama, kad jis yra žymių ispanų aktorių Rodolfo Sancho (Rodolfo Sančo) ir Silvios Bronchalo (Silvijos Brončalo) sūnus. Įtariamojo dėdė Felixas Sancho (Feliksas Sančas) žurnalistams Ispanijoje sakė: „Mes prašome tik trupučio pagarbos šeimai, nes tai labai skaudu.“

Ispanijos ambasada Bankoke pranešė žinanti apie nusikaltimą, susijusį su ispanu, tačiau atsisakė pateikti daugiau informacijos dėl duomenų apsaugos teisės aktų.

Kolumbijos užsienio reikalų ministerija sekmadienį savo interneto svetainėje paskelbė pareiškimą, kuriame padėkojo Tailando policijai už atliktą tyrimą ir nurodė, kad teikia pagalbą aukos šeimai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų