Tragedija Madeiroje: žuvo didžiulės bangos į jūrą nublokšta lietuvė

  • Teksto dydis:

Madeiroje sekmadienio popietę žuvo moteris iš Lietuvos, praneša „Madeira News“

Anot portalo, 63-erių turistė iš Lietuvos su savo vyru vaikščiojo Ponta Delgada prieplaukoje.

Įvykio liudininkų teigimu, pora priėjo prie krašto, kad pasidarytų asmenukę, tačiau netikėtai kilusi didelė banga juos abu įtraukė į jūrą.

Vyrui pavyko savo jėgomis išlipti iš vandens, o moteris – dingo. Netrukus jos kūną be gyvybės ženklų rado Portugalijos oro pajėgų sraigtasparnis. 

Kaip rašo „Madeira News“, prie jūros buvo iškelta oranžinė vėliava, kuri įspėja apie blogą orą. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Taip ir būna

Taip ir būna portretas
kai pradeda kaimiečiai po pasaulį važinėt.Koks beprotis rudenį gali skirsti į Madeirą?Į deišmtuką patenkantį pagal pavojingumą pasaulio aerouostą?Pilotams reikia YPATINGO patyrimo ir spec.licenzijos.Ne,rado,kad pigu ir pirmyn.Aukštos uolos,pavojingi pliažai (jų ten praktiškai nėra,vienas dirbtinis),vandenyno bangos ten vasarą didelės.Nežinojo posakio-niekada neatsuk nugaros vandeniui.Taip ir gavosi.Prieš kur nors krutėdami,paskaitykit,pasidomėkit,kas kaip su kuo ir už ką.

ABC

ABC portretas
Sunku, bet dar įmanoma suprasti, kai žmogus aukoja savo gyvybę gelbėdamas kitą, ar gindamas savo šalį nuo okupantų rusų. Gyvybė yra brangiausias žmogaus turtas, tik ne visiems. Kai kam niekingas selfis brangesnis. Nepagalvojo? Ne! Net gyvūnai niekada nekrenta nuo uolų ir neskęsta, jei jų niekas nesiveja ar neištinka stichija. Nors tie gyvūnai net galvoti nesugeba. Skirtingai nuo jų, šie du viską gerai pagalvojo ir pasirinko.

Rasa

Rasa portretas
Bek kokie žmonės.... Turiu mintyse komentatorius... Trūksta žodžių... Užuojauta šeimai. Gaila nuostabaus žmogaus
VISI KOMENTARAI 38

Galerijos

Daugiau straipsnių