Ukrainos gynybos ministras: Kremlius dar nenori pripažinti savo fiasko, bet tas laikas jau arti

  • Teksto dydis:

Ukrainos gynybos ministras Oleksijus Reznikovas teigė, kad Ukraina jau seniai nebijo dirbtinai kuriamo didžiosios Rusijos įvaizdžio. Tai nustoti daryti turėtų ir visas pasaulis, praneša „Interfax“

„Mes ir toliau atmušame priešą. Rusų okupantai nesugebėjo mūsų sunaikinti, jie nesugebėjo mūsų palaužti ir negali! Ukrainos ginkluotosios pajėgos, gynyba, kiekvienas savanoris, kiekvienas Ukrainos pilietis ir toliau gina mūsų šalį. mūsų gyvenimą“, – feisbuke rašė jis.

Ministras užsiminė, kad valdžia šalies ekonomiką perkėlė į „karinius bėgius“.

„Gamyklos ir gamyklos toliau dirba, vykdo karinius užsakymus, remontuoja techniką, karo trofėjus paverčia ginklais. Kad kovotų, šalis turi dirbti. Jei buvai priverstas evakuotis – susirask darbą naujoje vietoje. Visur reikia jūsų pagalbos“, – pridūrė jis.

O. Reznikovas teigė, kad situacija yra kontroliuojama.

„Taip, mes irgi turime nuostolių. Bet kiekvienas mūsų herojus nebus pamirštas, nes nebus pamirštas kiekvienas žudikas. Mes suprantame gyvybės vertę ir laisvės vertę. Kiekvieno ukrainiečio gyvybė neįkainojama!“ – rašė ministras.

O. Reznikovas pabrėžė, kad Ukrainos vykdo kontratakas, dėl to priešai praranda dešimtis savo technikos – tiesiog ją palieka ir pabėga, taip papildydami ukrainiečių įrangos parką.

„Kremlius dar nenori susitaikyti ir pripažinti savo fiasko. Bet tas laikas jau arti. Didėja okupantų kariuomenės nepasitenkinimas ir demoralizacija. Daugėja nenoro kovoti“, – rašė jis.

Pasak O. Reznikovo,  kol bijoma Ukrainos dangų paskelbti neskraidymo zona, ukrainiečių kariuomenė atlieka savo darbą ir naikina priešus. Jis teigė, kad labiausiai kovai pasirengusiems priešo daliniams buvo pataikyta „į dantis“ – Kyjive ir Charkive rusų kariai buvo sustabdyti, Mikolajeve – nustumti, o strateginis rezervas yra Odesoje.

„Kremlius galiausiai atmetė bandymus nuslėpti savo ketinimus – jie atėjo sunaikinti mūsų šalies, sunaikinti mūsų žmonių. Nepavyks“, – įsitikinęs ministras.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeOleksijus Reznikovasrusų kariaifiasko

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mirrtis

Mirrtis portretas
nacional cozializmui

=> E.

=> E. portretas
Esi Kvaiša ...

Antanas

Antanas portretas
"Vakarų fronte nieko naujo". Karas darosi poziciniu. O tai jau pabaigos pradžia.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių