Ukrainos poetas J. Rybčinskis apie galimą V. Putino ligą: gyventi jam liko neilgai

  • Teksto dydis:

Ukrainiečių poetas ir scenaristas Jurijus Rybčinskis įsitikinęs, kad Rusijos prezidento Vladimiro Putino vardas po jo mirties civilizuotame pasaulyje bus prakeiktas, skelbia UNIAN.

Per interviu žurnalistei Alesiai Batsman jis tvirtai pareiškė, kad Ukraina laimės Rusijos pradėtą ​​karą. O V. Putinas dar ilgai bus siejamas su pasaulio blogiu.

„Manau, kad V. Putinui liko visai nedaug. Kai jo nebeliks, jo vardas bus prakeiktas ne tik civilizuotame pasaulyje, bet ir taps pasaulinio blogio sinonimu kaip buvo Hitleriui ir Stalinui“, – kalbėjo J. Rybčinskis.

Kaip skelbia UNIAN, žiniasklaidoje vis pasirodo informacijos apie Rusijos prezidento ligas. Poetas svarstė, kad būtent kamuojančios ligos ir galėtų būti V. Putino mirties priežastimi.

„Apie tai dabar kalba ir amerikiečiai, ir britai. Tai, ką jis daro, yra įrodymas, kad V. Putinas turi psichikos sutrikimų. Tačiau jeigu Aliaksandras Lukašenka turi pažymą, įrodančią, kad yra beprotis, tai V. Putinas tokios pažymos neturi“, – pabrėžė J. Rybčinskis.


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeVladimiras Putinasliga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių