V. Putinas: jeigu Vakarai nori įveikti Rusiją karinėmis priemonėmis – tegul pabando

Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas ketvirtadienį pareiškė, kad Vakarai gali mėginti įveikti jo šalį „mūšio lauke“ ir kad Maskvos invazija Ukrainoje žymi poslinkį „daugiapolio pasaulio“ link.

Sakydamas vieną griežčiausio tono kalbų nuo įsiveržimo į kaimyninę šalį pradžios vasario 24 dieną, V. Putinas taip pat piktinosi „totalitariniu liberalizmu“, kurį, anot jo, Vakarai stengiasi primesti visam pasauliui.

„Šiandien girdime, kad jie nori mus įveikti mūšio lauke. Ką gi šiuo atveju galima pasakyti – tegul pabando“, – per susitikimą su aukšto rango įstatymų leidėjais sakė Kremliaus vadovas.

Jis taip pat pareiškė, kad Rusija per „specialiąją karinę operaciją“ Ukrainoje „iš esmės nieko rimto dar nepradėjo“, taip pat sakė, kad Maskva tebėra atvira deryboms.

„Tuo pačiu mes neatsisakome surengti taikos derybas, bet atsisakantieji turėtų žinoti, kad juo toliau, tuo sunkiau bus su mumis susitarti“, – perspėjo V. Putinas.

Jis apkaltino „kolektyvinius Vakarus“ sukursčius šį karą ir teigė, kad Rusijos įsiveržimas į provakarietišką kaimynę žymi perėjimo prie „daugiapolio pasaulio pradžią“.

„Šio proceso neįmanoma sustabdyti“, – tvirtino V. Putinas.

Jis pridūrė, kad dauguma šalių nenori įsidiegti vakarietiško „totalitarinio liberalizmo“ modelio ir „veidmainiškų dvejopų standartų“.

„Žmonės daugumoje šalių nenori tokio gyvenimo ir tokios ateities“, – kalbėjo V. Putinas. – Jie tiesiog pavargo klūpoti, žemintis priešais tuos, kurie laiko save išskirtiniais.“


Šiame straipsnyje: karas UkrainojeRusijaVakaraiVladimiras Putinas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
HImars-ai ruskiu orkus jau mala i miltus,ukrainieciai patys ,gave tinkamu ginklu.istaskys maskoliu vtoruju armiju myra.Rasistam bus,kaip ir fasistam,kaput.Huilo bus savu pribaigtas, nes visi i kremliniai sunys nori isgyventi su prisivogtais turtais,o ne dvesti su kgb-istine isprotejusia ziurke.

> na koėl....

> na koėl.... portretas
Oho, bet tu ir ligonis. Triedi baime jau? Matai, kad kacapams orkams galas arti? Važiuok į Grūto parką išsiverkti. Ukraina laimės, jei šalis nori būti nepriklausoma ji bus, o ne kacapyno sudėtyje su banditiškais įstatymais ir žudynėmis.

Na kodėl, kodėl Lietuviai tokie Kvaišos ?

Na kodėl, kodėl Lietuviai tokie Kvaišos ? portretas
Kodėl Jusu protai tokie mažučiai ? Kodėl Jusu užpakaliukus taip lengvai iškrušo Anglosaksai ir pedalai iš už atlanto ?? Kodėl ???
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių