Vokietijoje tiriama paslaptinga byla: viešbutyje žmonės nužudyti arbaleto strėlėmis

  • Teksto dydis:

Vokietijos policija pirmadienį pranešė, kad atliekant tyrimą dėl viename Bavarijos viešbutyje rastų trijų iš arbaleto nušautų žmonių mirties aplinkybių buvo rasti dar du kūnai.

Dvi negyvos moterys buvo rastos netoli šiaurinio Hanoverio miesto, detektyvams tiriant paslaptingą vyro ir dviejų moterų nužudymą Bavarijoje, Austrijos pasienyje esančiame Pasau mieste.

Abi nusikaltimų vietas, esančias priešingose Vokietijos pusėse, skiria apie 645 kilometrai. Pasak pareigūnų, dviejų moterų kūnai buvo aptikti apieškant anksčiau Pasau rastos negyvos moters namus.

Ar Žemutinės Saksonijos Gifhorno mieste rastos negyvos moterys taip pat buvo nušautos iš arbaleto, nepranešama.

Žuvusius žmones, Vokietijos piliečius, šeštadienį maždaug vidurdienį rado viešbučio darbuotojai. Ten pat buvo ir du arbaletai.

Vėliau viename krepšyje buvo surastas ir trečias arbaletas.

Žuvusieji yra 33 metų moteris ir 53 metų vyras iš Reino krašto-Pfalco žemės, taip pat 30 metų moteris iš Žemutinės Saksonijos. Jie visi atvyko penktadienį.

Vietos žiniasklaida pranešė, kad vyras ir 33 metų moteris buvo rasti negyvi lovoje, susikibę už rankų, su strėlėmis galvose ir krūtinėse, o 30 metų moteris gulėjo ant grindų su strėle krūtinėje.

Pranešimuose sakoma, kad trijulė atvyko penktadienį iš skirtingų Vokietijos vietų ir užsiregistravo viešbutyje be bagažo.

Prie savo mašinų jie grįžo tik vėliau, kai viešbučio registratūra jau buvo uždaryta, ir pasiėmė krepšius su arbaletais.

Viena iš moterų buvo užsakiusi trims naktims trivietį kambarį už 85 eurus nakčiai, be pusryčių.

„Tai buvo keista grupė“, – prisiminė vienas svečias, kurį citavo laikraštis Bild“. Pasak svečio, barzdotas vyras vilkėjo kostiumą, o moterys buvo apsirengusios juodai.

Jie visi palinkėjo „gero vakaro“, pasiėmė nealkoholinių gėrimų ir vandens, o tada nuėjo į kambarį antrame aukšte. Lauke tuo metu lijo.

Miesto prokuroras nurodė atlikti skrodimus mirties priežastims ir aplinkybėms nustatyti, sakoma policijos pranešime. Pradinių išvadų laukiama antradienį ryte.


Šiame straipsnyje: vokietijanužudymasarbaletas

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Afrikiečiai?.. :s

Anonimas

Anonimas portretas
Žudynės iš pavydo.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių