Vyras peiliu smogė metro keleiviui, sėdėjusiam neįgaliesiems skirtoje vietoje

  • Teksto dydis:

Pagyvenęs japonas su peiliu užpuolė metro keleivį, sėdėjusį vyresnio amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems skirtoje vietoje, praneša leidinys „The Japan Today“.

Policijos duomenimis, metropolitene 62 metų Motokazu Koizumis susiginčijo su 34 metų amžiaus vyru, važiavusiu tame pačiame vagone. Jie kartu išlipo iš traukinio ir toliau barėsi stotyje. Kai vyras patraukė prie išėjimo, M. Koizumis dūrė jam peiliu į pilvą ir dingo minioje.

Kitą dieną pagyvenęs japonas pats prisistatė į policiją. Jis papasakojo, kad daug kartų matė nukentėjusįjį metropolitene ir atkreipė dėmesį į tai, jog šis dažnai užima vietas, skirtas vyresnio amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems. Anot M. Koizumio, jis mėgino paprotinti tvarkos pažeidėją, bet jo pastabos buvo ignoruojamos. Jis taip pat prisipažino kelias dienas nešiojęsis peilį vaisiams prieš užpuldamas keleivį.

M. Koizumio auka tapęs vyras atsidūrė ligoninėje. Anot nukentėjusiojo, metropolitene prie jo ne kartą kabinosi nepažįstamas mušeika, kuris vis ieškojo progos susipešti su juo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių