Žmonės stebėjo kruviną sceną: jodinėdamas pavogtu žirgu greitkelyje žuvo paauglys

  • Teksto dydis:

Jaunuolių susigalvota pramoga – pasivogus iš arklidės lenktyninius žirgus jais pajodinėti baigėsi tragedija, praneša LNK.

Dalaso pozicija skelbia, kad į vieną Teksaso greitkelių ant vogtų žirgų išlėkę paaugliai susidūrė su automobiliu. Žuvo keturiolikmetis, dar du nukentėjo. Įvykio liudininkai – sukrėsti išvydę kruviną sceną.

„Policija viską užblokavo. Galop gatvėje pamatėme arklius ir gulintį žuvusįjį. Kažkas, deja, sulauks telefono skambučio, kad jų sūnus nebesugrįš namo“, – kalbėjo vyras.

Nukentėję jaunuoliai – šešiolikmetis ir septyniolikmetis, išvežti į ligoninę. Jų būklė – stabili. Automobilio vairuotojui jokie kaltinimai kol kas negresia.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Deja, neišgyveno ir vogti žirgai. Vienas arklys krito negyvas avarijos vietoje, kitą veterinarui teko užmigdyti. Ir tik sužeistas trečiasis žirgas – kumelė, tikimasi, vis dėlto išgyvens.

„Jaunuoliai pasielgė blogai. Aš irgi tapau jų klaidų auka“, – sakė žirgų savininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

berazumiui kapiec

berazumiui kapiec portretas
aciu tau dieve, kad pasiemei

o

o portretas
karmos desnis laiko neatidelioja nes /darbo/ daug ,,,,,,,

rsd

rsd portretas
Kuo anksčiau nevaldomi bepročiai miršta, tuo geriau ir visuomenei ir tėvams. Jei jau vagia, tai sekantys žingsniai apiplėšinėjimas, prievartavimas, žudymas. Ir kalėjimas 25 metai ar iki gyvos galvos. Broliams ir seserims gėda dėl tokio brolio visam gyvenimui, negarbė, trukdo karjerai, trukdo normaliai susituokt/ištekėt. O mamelei visą gyvenimą siųsti siuntinius į kalėjimą "vargšui vaikeliui".Geriau miręs sūnus, nei kalinys.
VISI KOMENTARAI 22

Galerijos

Daugiau straipsnių