Darbo partija neigia, kad Švenčionių meras darbe buvo neblaivus

Darbo partija reaguodama į penktadienio įvykius išplatino pareiškimą, kuriuo neigia savo atstovą Švenčionių merą Vytautą Vigelį buvus neblaiviu darbe.

Kaip teigiama DP išplatintame pareiškime, „Švenčionių savivaldybės meras V.Vigelis atmeta politinių oponentų jam mestus įtarimus“, detaliau situaciją žadama paaiškinti kitos savaitės pradžioje.

„Atsižvelgdamas į susiklosčiusią situaciją esu priverstas kol kas susilaikyti nuo bet kokių komentarų. Savo poziciją pateiksiu kitos savaitės pradžioje“, - pranešime cituojamas V.Vigelis.
Švenčionių rajono tarybos narys liberalcentristas Rimantas Klipčius BNS penktadienį tvirtino, jog rajono tarybos meras „darbietis“ V.Vigelis darbe buvo neblaivus.

Pats tarybos narys R.Klipčius teigė nukentėjęs per konfliktą su meru. Penktadienio pavakare liberalcentristas nuvyko į Švenčionių ligoninėje, nes meras konflikto metu esą jį stumtelėjo. Politikui ištino šonas.

„Nuo jo (mero - BNS) sklido alkoholio kvapas, bet jis pasakė, kad vartojo vaistus“, - BNS sakė R.Klipčius 

Ketvirtadienį per tarybos posėdį buvo paviešinta informacija, jog būdamas komandiruotėje V.Vigelis neva neblaivus buvo išlaipintas iš lėktuvo Varšuvoje. Tarybos nariai paprašė mero pasiaiškinti.

Pasak ''Lietuvos ryto" televizijos, pats meras tikino, esą jis buvo pasiėmęs atostogų ir niekur neskrido.

„Dabar pasitikslinau variantus, aš iš viso neskridau, nes nuo lapkričio 28 dienos iki gruodžio gal vidurio buvau atostogose iš viso, nes žmonai darė operaciją, čia yra visi dokumentai, tai čia šmeižtas elementarus“, - apie skandalingąją kelionę sakė jis.


Šiame straipsnyje: Vytautas Vigelis

NAUJAUSI KOMENTARAI

cha cha

cha cha portretas
vigelis ir trapikas du cirkininkai, kuriuos alkoholikas daro nevaldomais

nezinomas

nezinomas portretas
stumtelejo ir istino sonas .juokinga kad nuo stumtelijimo istino sonas .tai gal trenke nestumtelejo .

uspaskichas

uspaskichas portretas
ir jo partija visada neigia juodąją buhalteriją, diplomus, įsigytus už pinigus, o dabar ir partiečių gėrimą (alkoholio) darbo vietose.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių