Pereiti į pagrindinį turinį

„Drąsos kelio“ frakcija Seime netrukus išsidraskys?

2012-11-15 13:08
„Drąsos kelio“ frakcija Seime netrukus išsidraskys?
„Drąsos kelio“ frakcija Seime netrukus išsidraskys? / Tomo Lušio (BFL) nuotr.

Garliavos istorijos rėmuose susikūrusios partijos „Drąsos kelias“ frakcija Seime gali išsiskirstyti naujos kadencijos Seimui nė nepradėjus darbų. Du iš septynių su šia partija į Seimą išrinktų parlamentarų dėl bendro darbo jau derasi su kitomis frakcijomis, rašo portalas 15min.lt.

Pagal Seimo Statutą frakcijai parlamente suburti būtini septyni nariai. Būtent tiek narių naujame Seime iškovojo partija „Drąsos kelias“. Todėl, jei iš šios partijos frakcijos pasitrauks bent vienas parlamentaras, likusieji jos nariai bus priversti pasitraukti į mišrią Seimo narių grupę.

Vienas iš jau dabar su kita partija dėl bendro darbo besiderančių „drąsiečių“ yra 1990–2000 m. Lietuvos demokratinei darbo partijai priklausęs ir užsienio reikalų ministru dirbęs ekonomistas Povilas Gylys. Jis aktyviai derasi dėl darbo Lietuvos socialdemokratų partijos frakcijoje.

Kitas „Drąsos kelio“ narys, žurnalistas Vytautas Matulevičius aktyviai kalbasi su „Tvarkos ir teisingumo“ partijos frakcija.

Tiesa, jis pats sako, kad kol kas palikti „Drąsos kelio“ neketina. „Gandai apie mūsų frakcijos mirtį yra dar gerokai per ankstyvi", – tikina Valdas Vasiliauskas.

„Jeigu ir būtų tokie siūlymai, tai jie gerokai per ankstyvi. Nes kol kas turime septynis narius, kurių pakanka frakcijai", - teigė sakė V.Matulevičius.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų