Pereiti į pagrindinį turinį

„Lietuvos ryto” drama: ieškokite moters

2011-10-21 16:34
„Lietuvos ryto” drama: ieškokite moters
„Lietuvos ryto” drama: ieškokite moters / Facebook nuotr.

Apie tai, kad palieka vyriausiojo portalo lrytas.lt redaktoriaus pareigas, pavaldiniams Rimvydas Valatka pranešė ketvirtadienį. Diena.lt šaltinių teigimu, žinia pritrenkė visą kolektyvą, ašaras vos sutramdė ir pats R.Valatka.

Tiesa, portalo darbuotojai nujautė, kad R.Valatkos dienos portale gali būti suskaičiuotos. Jau kelis mėnesius tvyrojo įtampa tarp redaktoriaus ir „Lietuvos ryto“ žurnalistės Liuminatos Mickutės. Ne vienus metus kalbama, kad 27 metų mergina taip apsuko „Lietuvos ryto“ vyriausiojo redaktoriaus ir leidėjo Gedvydo Vainausko galvą, kad šis vykdo visas jaunos merginos užgaidas.

Kalbama, kad L.Mickutė jau kurį laiką jautėsi lyg ji, o ne R.Valatka, būtų portalo redaktorė.

Visiškai nesutapo G.Vainausko simpatijas pavergusios merginos ir R.Valatkos požiūris į darbą ir žurnalistiką iš esmės. Galiausiai R.Valatka esą kreipėsi į G.Vainauską prašydamas, kad L.Mickutė būtų nušalinta nuo darbo portale. Tačiau G.Vainauskas pasiūlė pasitraukti pačiam R.Valatkai.

„Tik dabar redaktoriaus išėjimą bandoma susieti su Dalios Ibelhauptaitės inscenizuotu pagrobimu. Nieko panašaus nėra. Iš tikrųjų viskas padaryta vienos moters rankomis“, – pasakojo šaltinis iš portalo redakcijos.

Darbas portale esą paralyžiuotas. Darbuotojai pasiskirstę į dvi stovyklas – valatkininkų ir vainauskininkų. Sakoma, kad keli R.Valatkai ištikimi darbuotojai ketina solidarizuotis su redaktoriumi ir taip pat išeiti iš darbo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų