Pereiti į pagrindinį turinį

Lryto.lt skaitytojams – išgalvotos naujienos

2011-10-14 13:24
Lryto.lt skaitytojams – išgalvotos naujienos
Lryto.lt skaitytojams – išgalvotos naujienos / lrytas.lt

„Lietuvos ryto” redaktoriai nuo šiol, matyt, maitins savo skaitytojus ne tikromis, bet pačių sukurtomis istorijomis. Taip jau atsitiko penktadienį, kai dienraščio interneto portalas pranešė apie užpuolikų neva „pagrobtą” vyriausiąjį redaktorių.

Į pranešimą skubiai reagavo Vilniaus apskrities policija, išsiuntusi savo pajėgas aiškintis situacijos. Tuo pat metu pareigūnai išplatino informaciją, kad joks pranešimas apie pagrobimą nebuvo gautas.

Netrukus ir pats dienraščio interneto portalas atskleidė, kad pagrobimas – išgalvotas. Esą tai režisierės Dalios Ibelhauptaitės sumanymas.

Reiktų priminti, kad tai ne pirmas kartas, kai D. Ibelhauptaitė režisuoja šios žiniasklaidos priemonės skelbiamas naujienas. Pastarąjį kartą, reklamuodamas spektaklį, tiesioginiame eteryje pats „Lietuvos ryto“ televizijos direktorius leidosi apšikamas paukščio.

Portalas 1diena.lt kviečia skaitytojus tikrų naujienų ieškoti dienraščiuose „Vilniaus diena“, „Kauno diena“, „Klaipėda“ ir interneto portaluose diena.lt, kaunodiena.lt ir kl.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų