Socialdemokratai A.Ramanauską dėl jo komentarų skųs etikos sargams

Valdančioji Lietuvos socialdemokratų partija trečiadienį pranešė, kad nusprendė kreiptis į Žurnalistų ir leidėjų etikos komisiją. taip pat bus kreipiamasi į Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybą bei TV3 televizijos vadovybę dėl Algio Ramanausko komentarų apie partijos lyderį premjerą Algirdą Butkevičių.

Partija prašo ištirti, ar komentarai yra suderinami su žurnalisto etika, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

Socialdemokratų nuomone, televizijos laidų vedėjo komentaras socialiniame tinkle „vertintinas kaip neapykantą kurstanti (hate speech) kalba“, taip pat prasilenkia su žurnalistų etika bei viešo asmens atsakomybe.

Praėjusį pirmadienį A. Ramanauskas-Greitai „Facebook“ paskelbė „Metų Šūdus“ – „ryškiausias 2012-ųjų beždžiones“. Premjerui A. Butkevičiui atiteko „Metų idioto“ titulas. A. Ramanauskas-Greitai išjuokė A. Butkevičiaus mintį „Laisvosios rinkos institutas Lietuvoje užsiima net žalingais valstybei ir jos žmonėms veiksmais.

A. Ramanauskas-Greitai išjuokė A. Butkevičiaus mintį „Laisvosios rinkos institutas Lietuvoje užsiima net žalingais valstybei ir jos žmonėms veiksmais. Pavyzdžiui, jie sako, kad jeigu įmonė nesugeba dirbti, tegul ji bankrutuoja“. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Prašau

Prašau portretas
jam atleisti, nes jis nepakaltinamas. Medicinos komisija tai patvirtins.

www

www portretas
vieni nepakaltinami nes sedi valdzioje o kiti kad tuji pacioji sistemoji gime ir eina pries/savus/.Suniui jei kas nepatinka tai kanda nu o zmones kandziojasi tol koltik galima ikasti be galo ir zaizdom nera vaistu.Tai kas pavojingesnis?

Benas

Benas portretas
Reikia tramdyti tokius vadinamus "žurnalistus".
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių