Pereiti į pagrindinį turinį

Pareigūnai sulaukė daugybės padėkų

2013-11-05 06:58
DMN inf.
T. Urbelionio/ BFL nuotr.

Kiekvienais metais policijos pareigūnai intensyviai ruošiasi ilgajam Vėlinių savaitgaliui, kuomet visi keliauja aplankyti artimųjų kapų.

Šiemet, siekdami palengvinti gyventojų kelionę aplankyti artimųjų kapų, Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai apie eismo organizavimą didžiųjų miesto ir rajonų kapinių prieigose informavo žiniasklaidą. Prieš Vėlines ir lapkričio 1 d., žiniasklaidos pagalba, visuomenė buvo informuojama apie eismo intensyvumą kapinių prieigose bei keliuose. Prie Romainių ir Karmėlavos kapinių laikotarpiu nuo 10.00 val. iki 14.00 val. budėjo greitosios pagalbos automobiliai. Prie Romainių ir Seniavos kapinių laikotarpiu nuo 10.00 val. iki 20.00 val., Kauno miesto savivaldybės iniciatyva, buvo skirti traktoriai, užklimpusiems automobiliams ištempti.

Visapusiškas pasiruošimas nenuėjo veltui. Romainių kapinių prieigose viena moteris pasijuto silpnai, ji greitosios pagalbos automobiliu išgabenta į gydymo įstaigą. Romainių ir Seniavos kapinių prieigose buvo užklimpę apie 15 automobilių, kuriuos ištempti prireikė traktorių, aštuonis automobilius policijos pareigūnai išstūmė patys.

Visų kapinių prieigose pareigūnai intensyviai reguliavo eismą. Džiugu, kad kiekvienas pareigūnas budėjęs kapinių prieigose sulaukė ne vienos dešimties žmonių padėkų, o nusiskundimų dėl eismo organizavimo ir reguliavimo gauta nebuvo.

Be to, kiekvienas pareigūnas, buvęs atsakingu prie kapinių, artimiausiu metu turi pateikti savo pastabas ir siūlymus, kelio ženklų išdėstymo schemas kitiems metams. Taip pat buvo kreiptasi į Kauno miesto ir rajono savivaldybių transporto skyrius dėl viešojo transporto eismo organizavimo gerinimo kitais metas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų