Pereiti į pagrindinį turinį

Anglijos čempionai „Vyčiui“ neprilygo nė iš tolo

2018-08-28 20:28

„Pirmosios rungtynės mums buvo svarbios dėl rezultato, vis dėlto mums būtinai reikėjo trijų taškų“, - pabrėžė Kauno „Vyčio“ ekipos treneris Pavelas Pikalovas. Jo auklėtiniai triuškinama pergale pradėjo UEFA salės futbolo Čempionų lygos atrankos turnyrą.

Dvylika įvarčių, tarsi dvylika šūvių susmaigstė „Vyčio“ varžovų gynybos užkardas. Anglijos čempionai „Reading“ futbolininkai Jonavoje šeimininkams neprilygo nė iš tolo. Pergale 12:0 pradėję atrankos varžybas, kauniečiai antrajame ture trečiadienį egzaminuos San Marino „S.S.Murata“ ekipą. Ši pirmajame ture 2:12 pralaimėjo „Hovocubo“ (Olandija) futbolininkams.

Po du įvarčius Kauno klubui pelnė Isaacas, Guesinho Genigle, Sandrinho, Rafa ir Andresas Jimenezas, po kartą pasižymėjo Ericsonas Santosas ir Arsenijus Buinickis.

„Gerai, kad įmušėme, bet gerai, kad ir nepraleidome. Sukrito 12 įvarčų, bet labiau dėl to, kad realizavome visus momentus, kokius tik turėjome, - komentavo „Vyčio“ treneris. - Į euforiją nepuolame, nes turime laimėti visas rungtynes šiame turnyre. Toks yra mūsų tikslas. Matyt, viską lems trečias mačas su olandais“.

„Laimėjome pelnytai, komanda gerai sužaidė abu kėlinius“, - kalbėjo „Vyčio“ futbolininkas Justinas Zagurskas.

Jo žodžiais, iš anglų kauniečiai tikėjosi aršesnio pasipriešinimo, o visa įtampa atlėgo įmušus porą įvarčių.

Žaidėjas pasidžiaugė puikiu palaikymu Jonavos arenoje, prie kurios parketo kauniečiai jau spėjo priprasti.

Į kitą atrankos etapą pateks tik F grupės nugalėtojai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų