„Atlanto“ gretose – dar vienas futbolininkas iš Kroatijos

  • Teksto dydis:

Prie Klaipėdos „Atlanto“ treniruočių jau prisijungė dar vienas naujokas. Uostamiesčio ekipą papildė legionierius iš Kroatijos Mateo Duničius.

19-os metų saugas praėjusiame sezone priklausė aukščiausioje Kroatijos lygoje rungtyniavusiai Zagrebo „Lokomotiva“ ekipai, tačiau buvo paskolintas antrame pagal pajėgumą čempionate kovojusiam Zagrebo „Špansko“ klubui.

Birželio mėnesį, pasibaigus kontraktui su „Lokomotiva“ ekipa, perspektyvų futbolininką į savo gretas pasikvietė Rygos „RFS“, treniruojama Valdo Dambrausko. M. Duničius Latvijos sostinėje praleido du mėnesius, o dabar, klubo sprendimu, buvo išsiųstas rungtyniauti į uostamiestį.

„Rygos ekipoje rungtyniauja Edvinas Girdvainis, kuris tikrai daug pasakojo apie Lietuvos futbolą ir „Atlanto“ klubą. Jis puikiai atsiliepė apie šią komandą, sakė, kad čia yra ne vienas gero lygio futbolininkas. Rygos komandos treneris V. Dambrauskas taip pat sakė, kad ši vieta bus puiki stotelė mano tobulėjimui. „Atlanto“ gretose rungtyniauja ir labai geras mano draugas – Jurica Kovačičius. Su juo pažįstami esame jau ne vienerius metus. Nors pastaruoju metu komanda sirgalių pergalėmis ir nedžiugina, tačiau mačiau keletą rungtynių –ekipai trūksta labai nedaug, tik truputėlio sėkmės. Labai tikiuosi, kad galėsiu padėti komandai likusioje sezono dalyje dar ne vieną kartą nudžiuginti sirgalius pergalėmis“, – sakė uostamiesčio ekipos naujokas.

M. Duničius vilkės 77-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius. Futbolininkas debiutuoti A lygoje galės jau šį sekmadienį, 21-ojo turo dvikovoje tarp „Atlanto“ ir „Palangos“ ekipai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių