Dviejų „Žalgirių“ susirėmime LFF taurėje – vilniečių triumfas

  • Teksto dydis:

Lietuvos futbolo federacijos taurės varžybose paaiškėjo paskutinė pusfinalio dalyvė. Ja tapo Vilniaus „Žalgirio“ vienuolikė, principiniame dviejų „Žalgirių“ mūšyje LFF stadione 2:1 palaužusi svečius iš Kauno.

Pirmajam kėliniui persiritus į antrąją pusę (29 min.) svečiams iš Kauno teko sugerti nemalonų smūgį. Sostinės futbolininkų pakeltas kampinis neatrodė grėsmingas, tačiau iš už baudos aikštelės prieigų Domanto Šimkaus smūgiuotas kamuolys pataikė į vieną iš „Kauno Žalgirio“ žaidėjų ir įskriejo į jų vartus – 1:0.

52 min. šeimininkai rezultatą padvigubino, kuomet Andrija Kaludžerovičius galva kamuolį pasiuntė į varžovų vartus.

70-ąją minutę „Kauno Žalgirio“ viltys atgijo. Baudos aikštelėje atšokusį kamuolį suradęs Karolis Šimkaitis galingu smūgiu žaidimo įrankį patupdė į viršutinį artimą vartų kampą. Šioje situacijoje – jokių šansų šeimininkų vartų sargui.

Visgi daugiau galimybių pagrasinti Lietuvos vicečempionų vartams kauniečiai nesurado – į pusfinalį prasibrovė sostinės ekipa.

Kiek anksčiau į pusfinalį pateko A lygos autsaideriai „FK Panevėžys“ ir Vilniaus „Riteriai“, o vakar bilietą jame užsitikrino ir LFF taurės čempionės titulą ginanti Marijampolės „Sūduva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

S

S portretas
Gaila kad Kaunas pries Vilnograda pralose.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių