Pereiti į pagrindinį turinį

„Futsal A lygoje“ – „Lokomotyvo“, „Bekento“, „Baltijos“ bei LSU „Atleto“ pergalės

2015-01-08 16:06
DMN inf.

Po didžiųjų metų švenčių Lietuvos salės futbolo „Futsal A lyga“ septintajame ture įvyko keturi susitikimai. Pergales iškovojo Kauno LSU „Atleto“, Panevėžio „Baltijos“, Vilniaus „Bekento“ bei Radviliškio „Lokomotyvo“ ekipos.

„Lokomotyvas“ triuškinančiu rezultatu svečiuose pergalę iškovojo prieš „Vytis-LG“

„Futsal A lyga“ septintajame ture pergalę prieš Kauno „Vytis-LG “iškovojo Radviliškio „Lokomotyvas“, kuris svečiuose 4:0 (9:2) įtikinamai įveikė vietos „Vytis-LG“ ekipą.

Pirmuoju įvarčiu pasižymėjo ir trečiąją rungtynių minutę savo komandą į priekį išvedė „Lokomotyvo“ ekipos žaidėjas M.Butėnas 1:0.  O  dar po keletos akimirkų, po sėkmingai atliktos atakos M. Makutunovičius komandos pranašumą dar padidino - 2:0. 6-ąją rungtynių minutę savo komandai dar labiau į priekį išsiveržti padėjo T. Sirevičiaus pelnytas įvartis 3:0, o likus trims minutėms iki pirmojo kėlinio pabaigos I. Šapolai pavyko tiksliai pasiųsti kamuolį į „Vytis-LG“ vartus bei savo komandai užtikrintai išsiveržti į priekį rezultatu 4:0.

Antrajame kėlinyje  įvarčių seriją tęsė Radviliškio „Lokomotyvo “ ekipa, kai M. Butėnas, išnaudojęs progą, pasiuntė  taiklų smūgį į priešininkų vartus 5:0. Tačiau jau po akimirkos, „Vytis-LG“ ekipos žaidėjui  A. Jefišovui pavyko pralaužti varžovų vartus ir po  sėkmingos atakos ekipai pelnyti pirmąjį įvartį, sumažinant skirtumą 1:5. 26-ąją rungtynių minutę „Vytis-LG“ ekipos žaidėjas A. Rebždys buvo įspėtas geltona kortele, po kurios  ši ekipa buvo nubausta ir varžovo T. Sirevičiaus įvarčiu  6:1.

Dar viena geltona kortele 31-ąją rungtynių minutę už nesportišką elgesį buvo įspėtas dar vienas „Vytis-LG“ ekipos žaidėjas – T. Sparnauskas , o po akimirkos “Lokomotyvo“ ekipos žaidėjo J. Gulbinas pasinaudojęs varžovų neatidumu rezultatą padidino 7:1.  36-ąją rungtynių minutę J.Jeremejev pelnytas įvartis rezultatą padidino 8:1, o likus minutei iki rungtynių pabaigos J. Jeremejev pavyko pelnyti dar vieną įvartį ir komandos pranašumą padidinti 9:1. Likus septynioms sekundėms  „Vytis-LG“ ekipos nariui A. Ivaškevičiui pavyko pelnyti antrąjį komandos įvartį bei rezultatą kiek sušvelninti, tačiau rungtynių baigties tai nebepakeitė, rezultatu 9:2 rungtynes įtikinamai laimėjo Radviliškio „Lokomotyvo“ ekipa.

Paskutinę rungtynių minutę „Bekentas“ iškovojo pergalę prieš „Celsį“

„Futsal A lyga“ septintajame ture pergalę šventė Vilniaus „Bekentas“, kuris namuose rezultatu 6:5 (3:3) po atkaklios kovos palaužė Kauno „Celsį“.

Pirmasis įvartį šiose rungtynėse pelnė vilniečių žaidėjas Viktor Bartoševič, kuris jau 9-ąją rungtynių minutę išvedė „Bekentą“ į priekį – 1:0. Vos už akimirkos, 10-ąją minutę, rezultatą jau lygino „Celsio“ futbolininkas Tomas Bučma (1:1). 16-ąją rungtynių minutę tiksliai pasižymėjo Arsenij Buinickij, po kurio tikslios atakos „Bekentas“ ir vėl pabėgo į priekį – 2:1. Už grubų žaidimą 17-ąją rungtynių minutę geltona kortelė buvo parodyta „Celsio“ žaidėjui Donatui Markauskui.

Aktyviai žaidęs A. Buinickij tą pačią minutę pasižymėjo ir antruoju savo įvarčiu bei leido „Bekentui“ kiek atitrūkti nuo varžovų – 3:1. Kėlinio pabaigoje prasidėjo „Celsio“ įvarčių lietus. 18-ąją minutę pasižymėjo Ričardas Beniušis (2:3), o 19-ąją – D. Markauskas, po kurio įvarčio rezultatas tapo lygus (3:3). Paskutinę kėlinio minutę, už pavojingą atakos nutraukimą geltona kortele buvo nubaustas kauniečių žaidėjas Rolandas Leščius.

Prasidėjus antrajam kėliniui, 22-ąją rungtynių minutę, pirmoji kortelė buvo parodyta ir „Bekentui“. Už grubų žaidimą ji buvo parodyta Nikolaj Strelec. Antrajame kėlinyje ir vėl spindėjo  A. Buinickij. 26-ąją minutę žaidėjas pasižymėjo jau trečiuoju savo įvarčiu šiame susitikime – 4:3. Netrukus už grubų žaidimą geltona kortele buvo įspėtas dar vienas „Bekento“ žaidėjas – Erik Sinkevic. Nesportišku žaidimu atsakė ir „Celsis“, o 28-ją minutę už tai Dariui Urbelioniui buvo parodyta geltona kortelė.

Rungtynių pabaigoje emocijos dar labiau išsiveržė. 31-ąją rungtynių minutę geltona kortele už grubų žaidimą buvo parodyta ir A. Buinickij. 33-ąją minutę dovanėlę „Celsiui“ padovanojo vilniečių žaidėjas Viktor Bartoševič, kuris smūgiavo kamuolį į savo vartus ir leido taip varžovams išlyginti rezultatą – 4:4. 34-ąją minutę „Celsis“ jau buvo žingsneliu priekyje, kuomet sėkmingai ataką užbaigė Darius Urbelionis – 5:4.
Likus žaisti 3 minutėms, į lemiamą šturmą kilo „Bekentas“, o pagrindiniu pergalės kalviu tapo Aurimas Tamaliūnas, kuris 37-ąją ir 40-ąją rungtynių minutę tiksliai pasiuntė kamuolį į vartus ir leido „Bekentui“ švęsti pergalę namuose rezultatu 6:5.

„Baltija“ namuose be vargo įveikė „Auską“

„Futsal A lyga“ triuškinančią pergalę iškovojo lygos lyderė Panevėžio „Baltija“, kuri namuose 7:2 (4:0) nugalėjo Alytaus „Auską“.

Jau pirmąją rungtynių minutę „Baltiją“ į priekį išvedė Tomas Nemanis – 1:0, o 4-ąją minutę panevėžiečių persvarą dar labiau padidino Lauras Januševičius – 2:0. 4-ąją kėlinio minutę, už nesportišką elegesį geltonos kortelės buvo parodytos šeimininkų komandos žaidėjui Deividui Milonaičiui ir „Auskos“ futbolininkui Dariui Cibulskui. Aktyviai žaidusi „Baltija“ jau pirmajame kėlinyje atrodo norėjo sudėti visus taškus ant „i“. 10-ąją minutę Donatas Paulauskas dar labiau padidino panevėžiečių persvarą – 3:0. Jo pavyzdžiu pasekė ir komandos draugas Arūnas Šteinas, po kurio tikslios atakos „Baltija“ išsiveržė į priekį jau 4:0.
Prasidėjus antrajam kėliniui, 24-ąją rungtynių minutę, penktąjį savo komandos įvartį pelnė Lauras Januševičius ir leido „Baltijai“ pirmauti rezultatu 5:0.

Nors ir įtikinamai pirmaudami, „Baltijos“ žaidėjai neatsipalaidavo, o 32-ąją minutę D. Paulauskas pelnė savo antrąjį įvartį, po kurio panevėžiečiai triuškino savo varžovus jau 6:0. 33-ąją minutę varžovų gynybą pagaliau pralaužė ir „Auska“, o įvartį pelnė Marius Šarkelis (1:6). Besibaigiant kėliniui, 37-ąją minutę dar kartą pasižymėjo A. Šteinas (7:1). Paskutinę minutę „Auskos“ atsilikimą įvarčiu dar kiek sušvelnino Modestas Atmanavičius (2:7), tačiau tai mažai keitė rezultatą, o „Baltija“ šventė pergalę rezultatu 7:2.

LSU „Atletas“ svečių aikštelėje palaužė „STIHL“

Septintajame „Futsal A lyga“ ture pergalę svečių aikštelėje šventė Kauno LSU „Atletas“, kuris rezultatu 4:1 (3:0) įrodė savo pranašumą prieš Prienų „STIHL“ ekipą.

Pirmajame kėlinyje, 10-ąją minutę, svečius į priekį išvedė LSU „Atleto“ žaidėjas Marius Bezykornovas – 1:0. Aktyviai rungtyniavęs puolėjas po dar dviejų žaidimo minučių kauniečių pranašumą padidino dar kartą – 2:0. Tuo kauniečių puolimas pirmajame kėlinyje nesustojo. Baigiantis kėliniui, 19-ąją minutę, LSU „Atletas“ mušė jau trečiąjį savo įvartį, kurio autorius buvo Augustinas Montvydas (3:0).

Antrajame kėlinyje didesnės intrigos užfiksuoti nepavyko. Pergale jau patikėję kauniečiai savo pranašumą dar labiau padidino. 33-ąją rungtynių minutę kamuolį tiksliai į vartus pasiuntė LSU „Atleto“ puolėjas Eisvinas Utyra (4:0). Visgi namuose žaidę prieniškiai kovojo iki pabaigos ir stengėsi sušvelninti rungtynių rezultatą. Tai padaryti pavyko Rimvydui Lipnevičiui, kuris 33-ąją rungtynių minutę tiksliai surengė „STIHL“ ataką. Finalinė rungtynių sirena skelbė LSU „Atleto“ pergalę rezultatu 4:1.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų