Pereiti į pagrindinį turinį

Geriausias liepos mėnesio Vilniaus "Žalgirio" žaidėjas - J. Wilkas

2014-08-13 16:01
zalgiris-vilnius.lt inf.
S.Čirbos (zalgiris-vilnius.lt) nuotr.

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ komandos aistruoliai geriausiu liepos mėnesio žaidėju išrinko Jakubą Wilką.

  Legionieriui toks įvertinimas - antrasis per labai trumpą laiką. Aistruoliai „Žalgirio“ 10-ąjį numerį geriausiu buvo išrinkę ir gegužę, o geriausio birželio mėnesio žalgiriečio titulas atiteko Vaidotui Šilėnui.

Liepą „Žalgiris“ sužaidė penkerias rungtynes, per kurias pavyko įmušti tik 2 įvarčius. Vieną jų per kontrolinį mačą su Nikosijos APOEL pelnė būtent J. Wilkas.

Legionierius iš Lenkijos visas penkerias vilniečių rungtynes liepą pradėjo starto sudėtyje. Per kontrolines dvikovas su APOEL ir Ber Ševos „Hapoel“ bei atsakomąjį mačą su Zagrebo „Dinamo“ krašto saugas antrajame kėlinyje buvo pakeistas, o per rungtynes Zagrebe ir Vilniuje su Marijampolės „Sūduva“ žaidė nuo pirmos iki paskutinės minutės.

Lietuvos „SMScredit.lt A lygos“ čempionate J. Wilkas šiemet per 21 rungtynes pelnė 9 įvarčius ir yra vienas rezultatyviausių žaidėjų.

Geriausią „Žalgirio“ žaidėją aistruoliai kiekvieną mėnesį renka balsuodami „Žalgirio“ paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų