Šventinį savaitgalį nuotaiką sugadino pralaimėjimas

„Pozityvumas yra tada, kai laimi. Mes pralaimime, tai ir teigiamų dalykų nėra daug“, - atsiduso Andrius Skerla. Jo auklėtiniams Kauno rajono "Hegelmann" futbolininkams šventinis Velykų sekmadienis apkarto.

"Optibet A lygos" 7-ajame ture namuose kauniečiai 0:1 nusileido vienam lygos autsaiderių Vilniaus "Riterių" klubui.

Pirmoje rungtynių pusėje aktyvesni buvo „Hegelmann“ futbolininkai, o 19 minutę Klaudijus Upstas surengė pavojingą reidą į baudos aikštelę. Pastarasis smūgiavo į gynėją, nuo kurio kamuolys vėl atšoko į patį Klaudijų ir tuomet pataikė į vartų konstrukciją.

Antrąjį kėlinį aktyviau pradėjo „Riteriai“, neblogą galimybę pasižymėti turėjo Colinas Odutayo, tačiau kamuolys praskrodė vartų tinklą iš išorės.

64-ąją minutę vos antrąjį šio sezono vilniečių įvartį po standartinės situacijos pelnė Stefanas Filipovičius, o kiek vėliau įvarčio autorius buvo pakeistas.

Nuostabią progą rezultatą padvigubinti turėjo po keitimo pasirodęs Deimantas Rimpa, tačiau „Hegelmann“ ekipą gelbėjo virpstas.

86 minutę rezultatą išlyginti galėjo Leifas Estevezas, pastarasis smūgiavo galva, tačiau įvartį įmušti jam sutrukdė V. Borovskis. Po kelių minučių „Riterių“ vartininkui teko paplušėti ir vartus gelbėti vienoje atakoje net 4 kartus. Visi „Hegelmann“ ekipos bandymai kamuolį pasiųsti į vartus buvo nesėkmingi.

Po pirmosios pergalės „Riteriai“ pakilo iš paskutiniosios vietos „Optibet A lygoje“ ir savo kraityje turi 6 taškus, tuo tarpu ketvirtą pralaimėjimą šiame sezone įsirašę „Hegelmann“ lieka su 9 taškais.

„Pirmas kėlinys buvo klampus, varžovas gynėsi. Pasakiau, kad šių rungtynių baigtį lems standartinė situacija, taip ir nutiko. Atlikome daug smūgių, bet rimtesnių problemų vartininkui nesukėlėme“, - apgailestavo A.Skera.

„Ilgai laukėme šios pergalės. Pirmajame kėlinyje „Hegelmann“ pradėjo aštriau, privertė mus gintis giliau nei tikėjomės. Tačiau vėliau išlyginome žaidimą ir pelnytai laimėjome. Sieksime pratęsti šią seriją“, - teigė „Riterių“ treneris Matthew Silva.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių