„Hegelmann Litauen“ kontroliniame mače iškovojo triuškinančią pergalę

  • Teksto dydis:

„Optibet A lygos“ sezono antrajai pusei besiruošiantys Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ futbolininkai išvykoje įtikinamai 4:0 parklupdė Pirmos lygos lyderę „Jonavą“.

Mėlynai balti dvikovą pradėjo su peržiūroje esančiu vartininku, taip pat pirmą kartą ekipos marškinėlius vilkėjo naujokas iš Škotijos Kyle’as Spence’as. Taip pat Andrius Skerla nuo pirmų minučių į aikštę išleido: Gabrielių Zagurską, Matą Dedurą, Jose Mosquera, Luką Čerkauską, Martyną Vasiliauską, Yukiyoshi Karashima, Aurimą Raginį, Ibrahimą Olaosebikaną ir Roką Krušnauską.

Svečiai nuo pat pirmų minučių aktyviai organizavo puolimą ir turėjo rungtynių kontrolę savose rankose.

36 minutę mėlynai balti atidarė savo įvarčių sąskaitą tolimu šūviu. Pasižymėjo japonas Y.Karashima. Po septynių minučių šeimininkai suklydo savo baudos aikštelėje ir teisėjas užfiksavo žaidimą ranka bei paskyrė baudinį. Jį netrukus šaltakraujiškai realizavo A.Raginis.

Antrajame kėlinyje kauniečiai atliko keletą keitimų ir aikštėje pasirodė Jonas Supronas, Klaudijus Upstas, Vilius Armanavičius ir Thompsonas Gavi.

66 minutę po dar vienos sėkmingos mėlynai baltų atakos rezultatas tapo 3:0. Puikų perdavimą iš I.Olaosebikano gavęs V.Armanavičius tiksliai nukreipė kamuolį į Martyno Matuzo ginamus vartus.

Dar vieną tikslų perdavimą I.Olaosebikanas pateikė savo žemiečiui iš Nigerijos Th.Gavi, kuris išėjo vienas prieš vartininką ir neturėjo papildomų iššūkių – 4:0.

Birželio 11 dieną „Hegelmann Litauen“ keliaus į Gargždus, kur atnaujins kovas „Optibet A lygoje“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių