Pereiti į pagrindinį turinį

Kovingos lygiosios - kauniečių naudai

2021-05-28 18:34

Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ ekipa pateikė siurprizą ir antrą sykį šį sezobą atėmė taškus iš ambicingų svečių iš Panevėžio. "Optibet"-A lygos naujokų ir LFF taurės bei Supertaurės laimėtojų akistata laikinojoje sostinėje baigėsi be įvarčių.

16-ajame ture panevėžiečiai turėjo progą priartėti prie A lygos lyderių trejeto, tačiau Kaune paliko du taškus.

Tiesa, pirmame kėlinyje svečiai buvo aktyvesni. Joao Martinso auklėtinių gretose išsiskyrė aktyviai rungtyniavęs Jeffrey Sarpongas. Saugas pats atliko du pavojingus smūgius ir sukūrė idealią progą Tautvydui Eliošiui, tačiau ukmergiškis šiuo šansu nepasinaudojo.

Andriaus Skerlos kariauna atsakė keliais šūviais, kuriuos atliko pro šalį smūgiavęs Yukiyoshi Karashima ir Rokas Krušnauskas ir Nauris Petkevičius.

Po pertraukos ilgą laiką ekipos pavojingų situacijų beveik nesukūrė. Tiesa, paskutinę mačo minutę gerą galimybę turėjo laisvės sulaukęs Ricardinho, bet iš patogios pozicijos nepataikė į kamuolį.

28-ąjį į savo sąskaitą įsirašęs „Panevėžys“ lieka ketvirtojoje pozicijoje, "Hegelmann Litauen" su 18 taškų rikiuojasi laipteliu žemiau.

Per rungtynių pertrauką Kauno apskrities futbolo federacijos (KAFF) prezidentas Dainius Šumauskas ir garbės prezidentas Romas Pikčilingis pagerbė futbolui nusipelniusius bendruomenės atstovus. 70 metų jubiliejaus proga LFF bei „Hummel“ dovanos įteiktos buvusiam LFTA prezidentui bei buvusiam KAFF atsakingajam sekretoriui Jonui Bragai, 80-mečio proga – buvusiam LFTA prezidentui Aliui Gorinui, 65-erių metų sukakties proga – buvusiam FBK „Kaunas“ prezidentui Vydui Damalakui ir LSU dėstytojui, futbolo specialistui Rimantui Kazakevičiui.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų