„Hegelmann“ stiprina gynybos liniją – prie klubo prisijungė žaidėjas iš Izraelio

  • Teksto dydis:

Prieš naująjį „Optibet A lyga“ sezoną Kauno rajono futbolo klubas „Hegelmann“ pasipildė dar vienu naujoku ir sustiprino gynybos linijas. Mėlynai baltų ekipoje rungtyniaus 26 metų futbolininkas iš Izraelio Tzlilas Nehemya.

„Atvykęs čia radau geras sąlygas ir matau, kad tai augantis ir motyvuotas klubas. Jaučiuosi labai gerai ir nekantrauju pradėti ruoštis sezonui kartu su naujais komandos draugais“, – pirmojo interviu klubui metu sakė gynėjas.

Futbolininkas beveik visą savo karjerą atstovavo Izraelio aukščiausios ir antros lygos klubams ir tik pernai metais tapo legionieriumi išvykdamas rungtyniauti į Graikiją.

Savo karjerą izraelietis pradėjo Beitaro „Kiryat Gat“ klube, o vėliau rungtyniavo kitose antros lygos klubuose. 2018 metais jis kartu su Ness Zionos „Sektzia“ ekipos draugais laimėjo Izraelio antros lygos pirmenybes ir po 51 metų pertraukos iškovojo klubui kelialapį į „Premier“ lygą.

2019 metais jį įsigijo gilias futbolo tradicijas šalyje turintis aukščiausios lygos klubas Natanijos „Maccabi“. Prieš atvykdamas į Lietuvą T.Nehemya pusmetį praleido Graikijos antros lygos „Asteras Vlachioti“ klube.

„Žinau, kad Lietuva turi daug gerų vartininkų, kurie rungtyniauja Izraelyje, taip pat žinau, kad tai nedidelė ir šalta šalis. Aš mėgstu rizikuoti, jei nerizikuosi, nieko nepasieksi, galėjau grįžti rungtyniauti į Izraelį, bet nusprendžiau priimti Kauno klubo pasiūlymą, – pasakojo T. Nehemya – Aš esu greitas ir mėgstu kontaktinį futbolą kaip ir daugelis mano pozicijos žaidėjų. Turiu sukaupęs nemažai svarbių rungtynių patirties ir manau, jog galėsiu padėti mėlynai baltiems siekti savo tikslų. Tikiu, jog mūsų laukia geras sezonas, savo ruožtu darysiu viską, kad komanda laimėtų. Manau, jog šiemet galime iškovoti vietą, kuri leistų varžytis atrankoje į Europos taures“.

„Hegelmann“ per žiemos perėjimų langą jau papildė 4 žaidėjai – vartininkas Rodrigo Josviakis, gynėjas Hugo Figueredo, saugas Matheusas Marcondele ir puolėjas Lazaras Sajčičius.


Šiame straipsnyje: HegelmannTzlilas Nehemya

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių