Pereiti į pagrindinį turinį

I. Akinfejevas: atsiprašau dėl praleisto įvarčio, jis gula ant mano sąžinės

2014-06-18 06:58
DMN inf.
Po rungtynių Rusijos futbolininkai guodė apmaudų įvartį praleidusį I.Akinfejevą Po rungtynių Rusijos futbolininkai guodė apmaudų įvartį praleidusį I.Akinfejevą

Pasaulio futbolo čempionate Brazilijoje per rungtynes su Pietų Korėja šiurkščiai suklydo Rusijos rinktinės vartininkas Igoris Akinfejevas. Po jo klaidos kamuolys atsidūrė Rusijos komandos vartuose. Vis dėlto rusai po kelių minučių sugebėjo rezultatą išlyginti ir mačas baigėsi lygiosiomis 1:1. Futbolininkai po mačo guodė ir palaikė apmaudų įvartį praleidusį vartininką.

Portalas sovsport.ru informuoja, ką po rungtynių kalbėjo Rusijos rinktinės žaidėjai ir vyriausiasis treneris Fabio Capella.

Dmitrijus Kombarovas: "I.Akinfejevas po rungtynių atėjo į rūbinę ir atsiprašė. Mes jį padrąsinome ir pasakėme, kad taip atsitikti gali kiekvienam".

Jurijus Žirkovas: "Praleistas įvartis - atsitiktinumas. Šaunu, kad greitai išlyginome rezultatą, nes šį kartą baigiamojoje atakos stadijoje mums mažai kas pavykdavo.

Komanda į aikštę žengia tam, kad laimėtų, bet jei sužaidėme lygiosiomis, vadinasi daugiau nenusipelnėme".

Igoris Akinfejevas: "Noriu atsiprašyti dėl praleisto įvarčio. Tiesiog vaikiškai suklydau. Šis įvartis - ant mano sąžinės. Jaudinausi? Ne, ne dėl to praleidau. Gal jaučiausi nelabai užtikrintai. Tiesiog nežinau, Galima daug kalbėti, bet kas iš to. Juk dėl mano kaltės krito įvartis".

Fabio Capello: "Mane labai džiugina I.Akinfejevas. Puikus vartininkas. Taip, kažkas klysta įvairiose situacijose. Tačiau mes suprantame šią puikaus vartininko I.Akinfejevo klaidą.

Futbolininkams padėkojau, kad jie išlygino rezultatą. Tai geriausia dovana mano gimtadieniui. Mūsų komanda pademonstravo, kad yra valinga".

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų