Pereiti į pagrindinį turinį

Iki titulo liko vos keli žingsniai

2019-11-19 11:49

Jaunieji „Kauno Žalgiris B“ futbolininkai veržiasi titulo link. LFF antrosios lygos Pietų zonos čempionate kauniečiai įsirašė dar dvi pergales ir nuo pirmosios vietos atsilieka tik penkiais taškais, bet dar turi tris mačus rezerve.

Pietų zonoje pirmaujantis Kazlų Rūdos „Šilas“ per 24 rungtynes surinko 58 taškus, o žalgiriečiai dar neseniai turėjo vos 47. Tačiau pastarosiomis dienomis Kauno ekipa pasiekė du laimėjimus ir pakilo turnyro lentelės laiptais.

Praėjusį savaitgalį jie namuose 7:1 sutriuškino „Panevėžio“ komandos dublerius. Du įvarčius nugalėtojams pelnė po traumos grįžęs legionierius iš Nigerijos Philipas Otele. Iš viso afrikiečio sąskaitoje čempionate jau yra 16 įvarčių. Dar dviem įvarčiais pasižymėjo Rytis Žebelys. Po įvartį šeimininkams pridėjo A lygoje rungtyniaujantys Rokas Krušnauskas ir Deividas Šešplaukis. Per pertrauką A lygoje šie futbolininkai antrojoje lygoje semiasi varžybinės praktikos. Dar vieną įvartį įmušė gynėjas Matas Dedura.

Tas pats futbolininkas nulėmė ir žalgiriečių pergalę prieš kur kas labiau patyrusį varžovą - „Marijampolė City“ klubą. Suvalkiečiai 48 min. išsiveržė į priekį – pasižymėjo Džiugas Omilevičius. Tačiau jau po 7 min. dar vienas pagrindinės „Kauno Žalgirio“ ekipos narys Dominykas Galkevičius rezultatą išlygino, o M.Dedura 72-ąją min. persvėrė savo aikštėje žaidusių kauniečių naudai.

Iki mėnesio pabaigos žalgiriečiai turės sužaisti dar tris mačus – lapkričio 24 d. išvykoje su Vilniaus „Ateitis“ futbolo mokykla, lapkričio 26 d. Kėdainiuose su „Nevėžis B“ jaunimu, o lapkričio 29 d. su tuo pačius priešininku – jau savo aikštėje.

53 taškus turinti Kauno ekipa trimis lenkia trečioje vietoje žengiančią „FK Aukštaitija“, kuri pasirodymą čempionate jau baigė. Likusios komandos nuo lyderių trejeto atsilieka kur kas labiau - „Panevėžys B“ turi 43 taškus bei mačą atsargoje, „Viltis“ - 40 taškų, „Marijampolė City“ - 39 taškus ir rungtynes atsargoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų