Pereiti į pagrindinį turinį

Italijos rinktinės debiutantai San Mariniui atseikėjo 8 įvarčius

2017-06-01 08:14
BNS inf.

Nyderlandų ir Italijos futbolo rinktinės trečiadienio vakarą iškovojo pergales kontrolinėse rungtynėse. Abi Europos komandos žaidė be stipriausių savo žaidėjų.

Scanpix nuotr.

Agadiro mieste Maroko rinktinė metė iššūkį olandams, tačiau pripažino svečių pranašumą 1:2 (0:1).

Nyderlandų komandai vadovavo laikinasis treneris Fredas Grimas, nors netrukus su ekipa trečią kartą savo karjeroje dirbti pradės Dickas Advocaatas.

Olandai vertėsi be kelių svarbiausių žaidėjų – Daley Blindo, Arjeno Robbeno, Kevino Strootmano ir Georginio Wijnaldumo.

22-ąją minutę įvartį įmušė Quincy Promesas, o 68-ąją pasižymėjo Vincentas Janssenas. Vis dėlto netrukus vos 17 metų gynėjas Matthijsas de Ligtas gavo tiesioginę raudoną kortelę ir Mbarkas Boussoufa rezultatą sušvelnino įvarčiu 72-ąją minutę.

10-iese likę olandai sugebėjo atsilaikyti ir laimėjo pirmąsias rungtynes po Danny Blindo atleidimo.

Kur kas lengviau pergalę iškovojo Italijos futbolininkai, Empolio mieste vykusiose rungtynėse net 8:0 (4:0) sutriuškinę San Marino vienuolikę.

Giampiero Ventura į Italijos rinktinę pakvietė net 9 debiutantus, o vienas jų, 27-erių Gianluca Lapadula iš „AC Milan“ ekipos, treneriui atsidėkojo įmušdamas tris įvarčius – 10, 19 ir 49 min.

Dar po įvartį įmušė Gianmarco Ferrari (13 min.), Andrea Petagna (16 min.), Mattia Caldara (48 min.) ir Matteo Politano (58 min.), o aštuntasis įvartis krito į savus vartus po Giovanni Bonini lietimo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų