Su savo sirgaliais atsisveikino be įvarčių

„Nesakyčiau, kad nenusipelnėme laimėti - progų buvo, bet kai negali įmušti, svarbu ir nepraleisti“, - dėstė Andrius Skerla. Jo auklėtiniai paskutiniame šį sezoną mače namuose pasidalino po tašką (0:0) su Vilniaus „Riterių“ ekipa. Toks rezultatas Kauno rajono „Hegelmann Litauen“ komandai galutinai užkirto kelią į kito sezono Europos taurių turnyrus.

„Riteriai“ atėjus naujam treneriui žaidžia aiškų futbolą, sunkiai dirba aikštėje, todėl buvo nelengva“, - pripažino A. Skerla.

„Optibet“ A lygos 35-ajame ture Kauno rajono komanda turėjo aikštės pranašumą ir persvarą pačioje aikštėje, bet rezultatyviais smūgiais tai nevirto.

„Hegelmann Litauen“ ekipa kartą buvo itin arti įvarčio: Klaudijus Upstas puikiai suklaidino varžovą ir atliko smūgį į tolimąjį vartų kampą – kamuolys atsimušė į skersinį.

Netrukus vartų konstrukciją sudrebino ir „Riterių“ puolėjas Gytis Paulauskas, kurio galingas šūvis galėjo tapti antruoju įvarčiu šiemet. Kiek vėliau Mindaugo Grigaravičiaus tolimą smūgį atrėmė Ignas Plūkas.

Antrame kėlinyje iniciatyva ilgą laiką priklausė šeimininkams, kurie kėlė daug kampinių ir atliko nemažai aštrių perdavimų. Po vieno iš jų Vilius Armanavičius pavojingai smūgiavo galva, tačiau „Riterius“ išgelbėjo patikimas Armanto Vitkausko žaidimas.

„Riteriai“ net 16-ąjį kartą sužaidė lygiosiomis ir 43 taškus, o 52 taškus turinti „Hegelmann Litauen“ komanda liko 5-oje vietoje – kito sezono UEFA Konferencijų lygos atrankos varžybose žais „Panevėžys“.

„Įtemptos rungtynės. Nesakyčiau, kad pradėjome blogai, bet nesilaikėme susitarimų, be reikalo įžaidinėjome kamuolį, kai varžovas organizuotai spaudė“, - analizavo A. Skerla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

TTT

TTT portretas
Tokios sporto šakos, kaip futbolas Lietuvoje nėra ,tai rašykit apie vėžliukų gaudymą Jurbarko karjere
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių