Kauniečiai išsigelbėjo paskutinę akimirką

„Tikiu, kad komanda gali daugiau“, - atsikvėpė Marius Stankevičius. Jo auklėtiniai „Kauno Žalgirio“ futbolininkai jau ne pirmą sykį šį sezoną įmušė įvartį paskutinėmis rungtynių akimirkomis, bet ir vėl pergalės nepasiekė.

„Optibet A lygos“ 23-iajame ture kauniečiai viešėjo Alytuje, kur juos priėmė vietos DFK „Dainava“. Laikinosios sostinės atstovai paskutinės atakos metu pelnė įvartį bei sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0).

Pirmame kėlinyje komandos apsikeitė smūgiais iš tolimesnės distancijos. Artūro Dolžnikovo bandymą atrėmė Airidas Mickevičius, savo ruožtu, Deividas Mikelionis susitvarkė su Artiomo Baftalovskio ir Artemo Radčenkos smūgiais.

41-ąją minutę Rosario Latouchentas sulaukė geros progos smūgiuoti – kamuolys skriejo virš vartų.

Po pertraukos dainaviečiai atliko ne vieną smūgį į vartų plotą. D. Mikelionis atrėmė Matheuso Araujo, Ode Abdullahi bei Denyso Taradudos atakas, tačiau 83-iąją minutę šeimininkus į priekį išvedė Stanislavas Sorokinas.

Į kampą įspausti žalgiriečiai sugebėjo išvengti pralaimėjimo. Šeštą pridėto laiko minutę kampinio metu D. Mikelionis galva pamušė kamuolį link Martyno Dapkaus, kuris pelnė išlyginamąjį įvartį.

„Kauno Žalgiris“ po šių lygiųjų su 30 taškų žengia penktas, Alytaus ekipa turi 26 taškus bei rikiuojasi šešta.

„Pradėjome neblogai, buvo momentų, bet pritrūkome pasitikėjimo, o priešininkai tuo naudojosi. Tikėjome iki paskutinių sekundžių, kad nepralaimėsime. Tai buvo mūsų pasirengimas UEFA varžyboms, nes ten kiti greičiai ir lygis. Tikiu, kad vaikinai bus kur kas labiau motyvuoti“, - vylėsi M. Stankevičius.


Šiame straipsnyje: A lygafutbolasKauno Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių