Pereiti į pagrindinį turinį

Kauno “Stumbras” išvykoje lengvai susitvarkė su “Palanga”

2014-07-12 06:11
fcstumbras.lt inf.
fcstumbras.lt

Penktadienį Gargžduose Kauno "Stumbras" žaidė LFF pirmosios lygos pirmenybių rungtynes su Palangos "Palanga". Kauniečiai laimėjo be vargo -  6:0 (3:0). Po šios pergalės “Stumbras” kyla į antrąją turnyrinės lentelės vietą.

Nuo pat rungtynių pradžios svečiai pradėjo įrodinėti, kad yra neabejotini favoritai. Tiesa, pirmasis įvartis buvo pelnytas ne jų pačių – 4 – ąją min. “Palangos” žaidėjas nukreipė kamuolį į savo komandos vartus. Vėliau baudos aikštelėje buvo pargriautas A.Rimkevičius ir į šeimininkų vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį 13 – ąją min. sėkmingai realizavo K.Janonis. Kontakto su varžovu metu susižeidė vienas pagrindinių “Stumbro” žaidėjų K.Upstas ir tai paankstino komandos naujoko D.Stradalovo debiutą komandoje. Pirmajame kėlinyje (25 min.) įvartį pelnė ir rezultatyviausias komandos žaidėjas A.Rimkevičius. Pasibaigus pirmajam kėliniui ir rezultate, ir žaidime buvo matoma ryški kauniečių persvara 3:0.

Antrasis kėlinys buvo beveik identiškas pirmajam. Tik šiame kėlinyje “Palangos” komandos žaidėjo smūgiuotas kamuolys atsimušė į vartų virpstą – tai buvo vienintelė reali šeimininkų proga pasižymėti. Tuo tarpu “Stumbras” ir toliau didino savo persvarą – dublį atliko E.Skripkinas, pasižymėjęs 60 – ąją ir 67 – ąją min. 70 – ąją min. vienas prieš vartininką likęs A.Rimkevičius pasižymėjo ir antrą kartą. Progų įvarčiui kauniečiai turėjo ir daugiau, tačiau jų įgyvendinti nepavyko. Beje, šiame kėlinyje komandos gretose debiutavo ir antrasis komandos naujokas L.Mėgelaitis. Finalinis teisėjo švilpukas fiksavo “Stumbro” pergalę 6:0.

"Stumbras" šiandien turėjo verstis be penkių žaidėjų: M.Daunoravičiaus, M.Zaleckio, L.Čerkausko, K.Jaškaus ir V.Armanavičiaus. Komanda varžybas pradėjo tokios sudėties: M.Gintalas, A.Račkus, A.Bareikis (46 min. L.Mėgelaitis), K.Upstas (18 min. D.Stradalovas), K.Janonis, G.Klevinskas, L.Jurevičius (62 min. E.Pečiulis), A.Rimkevičius, R.Sadauskas (68 min. L.Pupšys), L.Pangonis (56 min. M.Varanauskas) ir E.Skripkinas.

Po šio turo I – oje lygoje bus skelbiama pertrauka, po kurios “Stumbro” laukia dvikova namuose prieš Panevėžio “Baltiją”. Varžybų, kurios vyks rugpjūčio 2 d. (šeštadienį), pradžia – 12 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų