„Kauno Žalgirio“ debiutas Europos lygos atrankoje vyks Marijampolėje

  • Teksto dydis:

Debiuto UEFA Europos lygos atrankos turnyre laukiantis „Kauno Žalgirio“ klubas namų rungtynių vieta pasirinko už kiek daugiau nei 50 kilometrų nuo Kauno nutolusį Marijampolės miestą.

Kadangi Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadionas šiuo metu yra rekonstruojamas, laikinojoje sostinėje neliko UEFA reikalavimus atitinkančio stadiono, tad kauniečiams debiutui teko ieškoti naujų namų. Pasirinkta buvo arčiausiai esanti Marijampolė.

Rungtynės Marijampolėje vyks 6 500 žiūrovų talpinančioje ARVI arenoje, kurioje savo namų rungtynes žaidžia Lietuvos čempione du kartus iš eilės tapusi Marijampolės „Sūduva“.

Pirmasis „Kauno Žalgirio“ ir Limasolio „Apollon“ klubo iš Kipro susitikimas Marijampolėje bus žaidžiamas liepos 11 dieną, 20 valandą. Atsakomosios rungtynės Nikosijoje bus žaidžiamos liepos 18 dieną, daugiau nei 20 000 sirgalių talpinančiame GSP stadione.

Bilietų prekyba į rungtynes startuos birželio 28 dieną, penktadienį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Lansburginis

Lansburginis portretas
Prie Kupčinsko buvo tik daug prišykta. Gatvės buvo kaip po Grozno šturmo 1994 m. Ant Laisvės al. namų jau krūmai buvo pradėję augti. Baisu ir pagalvoti apie tuos laikus. Visos Lietuvos kaimiečiai tiesiog tyčiojosi iš Kauno. Dabar Kaunas visiems kelia pavydą, visi pavydi kauniečiams.

...

... portretas
Tai kad Kaune kažkas TIK prie Kupčinsko buvo pastatyta, o prie krabo - viskas TIK griaunama (ir tie LYG sutvarkyti keliai vėl grioviais).

Užpelkis

Užpelkis portretas
Jei tokiais tempais turkai stadioną statys - penkių metų gali neužtekti. Birželis baigiasi, o jie dar atraminės parkingo sienutės neišbetonavo. Per 9 mėn. atlikta koks 10 proc. darbų. Pagrinde griovimas.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių